Lucian Broscatean se alatura designerilor de pe Molecule-F.com

Ne-am intrebat mereu dupa prezentarile sale unde putem gasi haine semnate Lucian Broscatean. Vestea cea buna este ca, din luna septembrie creatiile acestuia se afla pe www.Molecule-F.com.

Lucian Broscatean este unul dintre cei mai promitatori si inovatori din generatia tinerilor designeri din Romania, care s-a facut remarcat prin intermediul colectiei de diploma “Simptome nomade” cu care a debutat la Romanian Fashion Week, Iasi.

Ultima sa colectia ” Isolated dislocation” a iesit in evidenta pe catwalkul Romanian Fashion Week 2010. Aceasta are ca puncte de plecare surse de insipiratie din arta contemporana: lucrarile lui Joseph Beuys “Felt suit” sau “The Pack” dar si  “Church of the Light” sau “Meditation Space” a lui Tadao Ando.

O colectie avagardista, cu piese arhitecturale, dominata de nuante inchise, ce incerca sa ne vorbeasca despre povestea din spatele hainelor, o poveste despre viata, mediul inconjurator si supravietuirea prin intermediul hainei, ce isi reia rolul primitiv, de refugiu.

In sfarsit creatiile lui Lucian Broscatean pot fi accesibile iubitorilor de fashion printr-un singur click.

Piese din colectia ” Isolated dislocation ” se gasesc in exclusivitate pe www.Molecule-F.com

Lucian a studiat designul vestimentar in cadrul Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca. Pe durata studiilor a fost implicat in numeroase proiecte, dintre care amintim bursa Erasmus in Marea Britanie si participarea la targul international de moda de la Dusseldorf .

De la debutul din anul 2008 acesta participa la numeroase workshopuri, prezentari si expozitii de moda atat nationale cat si internationale.

Premii ca: “Tineri designeri” in cadrul concursului organizat de Doina Levinza in 2002, premiul “Arts of Fashion” obtinut in America, la Muzeul de Arta Moderna din San Francisco,ce a constat intr-un internship la Wendy&Jim, premiul revistei Beau Monde “Globul de cristal”din 2008, debutul anului in Fashion Design, in aprilie 2009 premiul “Tanar designer” al revistei Vip cat si premiul “Freudenberg” primit la RFW, Iasi 2010 nu fac decat sa valideze proiectele lui Lucian.

Va invitam la www.Molecule-F.com !

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *