Love and The City

Ne vedem Joi, 15.03.2012 la Libraria Bastilia, la o discutie relaxata intre prietene despre cum sa iti gasesti dragostea in marele oras, pornind de la volumul “Povestile unei inimi” de Diana – Florina Cosmin.

***

Mai multe despre “Povestile unei inimi” de Diana – Florina Cosmin gasiti aici.

***

Vor vorbi despre dragoste: Iren Arsene – Managing Partner Curtea Veche Publishing, Noemi Revnic – The Place Concept Store, Mirela Bucovicean – Molecule F, Wilhelmina Arz – designer.

“Joi la ora 18 la Libraria Bastilia voi vorbi cu umor despre dragoste, cariera, fineturi si multe altele, impreuna cu Revnic Noemi si alte cateva doamne dragute la invitatia Diana-Florina Cosmin, autoare cartii Povestile unei inimi. Am emotii pentru ca n-am mai vorbit despre dragoste in public, asa ca sper ca aveti timp sa veniti si voi, asa, pentru incurajare :) si pentru o discutie libera despre povestile noastre.”, Mirela Bucovicean, Molecule F.

Va astept diseara, ora 18:00, la Libraria Bastilia. Ca sa raspund si celor care mi-au scris mesaje private intrebandu-ma acest lucru: absolut ORICINE este binevenit, atat timp cat are placerea de a fi prezent si de a povesti cu noi despre iubire si viata ♥ ♥ ♥”, Diana Florina Cosmin, autor.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *