Let’s get surreal, babe!

Let’s get surreal, babe!

Camasa alba de vacanta revine in aceeasi formula, @pineberryshirts (Alina Rachieru) x @skin_deep_things (Marina Moldovan) x @noemimeilman.

 Camasa de anul acesta are un mesaj in concordanta cu vremurile pe care le traim.

Anul 2020 a debutat cu amplificarea incendiilor din Australia si cu raspandirea pandemiei Covid-19.

Traim intr-o lume suprarealista, iar Camasa Alba de Vacanta vine in doua variante, cu mesajele “Surreal Times” & “Surreal Babe” cu scrisul iconic al Marinei Moldovan (Skin Deep) brodat pe buzunar.

Surreal Babe Noemi Meilman

Sureal Babe Alina Rachieru, Pineberry Shirts

Sureal Babe Alina Rachieru, Pineberry Shirts

Surreal Times Alina Rachieru, Pineberry Shirts

Perioada suprarealista (1920-1950) a fost poate una dintre cele mai prolifice din punct de vedere creativ: fotografele Lee Miller, Dora Maar si Nusch Eluard, ingenioasa creatoare de moda (si colaboratoare cu partizanii) Elsa Schiaparelli, Frida Kahlo, Dorothea Tanning, galerista protectoare a artistilor Peggy Guggenheim, Tristan Tzara (unul dintre fondatorii Dada), fratii Brauner (Victor, pictorul, Harry, folcloristul si Theodore, fotograful), pictorii Yves Tanguy, Rene Magritte, Pablo Picasso, Salvador Dali, fotograful Henri Cartier Bresson, sculptorul Constantin Brancusi, baletele ruse ale lui Serghei Diaghilev, dansatoarea Lizica Codreanu (a fost printre primele instructoare de yoga), cineastul Luis Bunuel si lunga lista continua. Cu totii au creat intr-o perioada grea incercata de Primul Razboi Mondial si de Gripa Spaniola (1918-1920), au trait apoi inca un razboi mondial si anii ce i-au urmat.

Traim acum vremuri suprarealiste, din nou dupa 100 de ani. Poarta camasa alba oriunde te vei afla in aceasta vara.

Be a Surreal Babe in Surreal Times.

Surreal Babe colaj Noemi Meilman

Surreal Times, colaj cu tablou Orly Yanay

Sedinta foto a fost realizata pe balconul apartamentului in care locuieste Noemi, in data de 7 mai 2020. Fotografiile au fost facute de Avi Meilman (fiul lui Noemi, in varsta de 9 ani si 9 luni) cu un Iphone si au fost retusate de Marina Moldovan cu un sharp usor.

Compozitiile cu camasile au fost facute cu tablourile lui Noemi, pictate de artista Orly Yanay.

Fiecare camasa comandata va fi insotita de o cartolina-colaj unicat realizata de Noemi, in lungile zile de carantina. (Sunt 80 de colaje).

Let’s get surreal, babe!

Let’s get surreal, babe!

Let’s get surreal, babe!

Let’s get surreal, babe!

Let’s get surreal, babe!

Let’s get surreal, babe!

Let’s get surreal, babe!

Let’s get surreal, babe!

Camasile “Surreal Times” si “Surreal Babe” sunt unisex si pot fi achizitionate de pe https://www.pineberry.ro/camasa-alba-de-vacanta/ si din buticul Pineberry de la parterul Bucuresti Mall, atunci cand se vor redeschide mall-urile.

Pretul unei camasi este de 160 de lei.

La fiecare camasa vanduta, 10 lei vor merge catre proiectele Mozaiq. http://mozaiqlgbt.ro

Povestea camasii albe de vacanta a inceput in primavara lui 2015, atunci cand Noemi si Alina s-au intalnit la cursurile Naked PR. Noemi isi dorea o camasa alba, simpla, unisex, cu spatele brodat sau imprimat. Alina detine brandul Pineberry si discutiile au demarat in toamna lui 2015, atunci cand Noemi si-a facut ordine in albumul de calatorii si a gasit doua fotografii numai bune de imprimat pe spatele camasilor.

Apoi Noemi a contactat-o pe Marina, care a scris cu fonturile sale inconfundabile mesajele peste fotografii. Proiectul a fost lansat in vara lui 2016, urmat de modelele din 2017, “Walking The Streets of Love” scris in culorile steagului gay (LGBTQ) si “Hungry Eyes” (omagiu adus filmului “Dirty Dancing”).

#camasaalbadevacanta #THEholidayshirt

#noemixpineberryxskindeep #surrealtimes

#surrealbabe

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *