Lansarea colectiei H&M Conscious Exclusive 2017 in Los Angeles

Lansarea colectiei H&M Conscious Exclusive 2017 in Los Angeles

H&M si modelul Natalia Vodianova, gazdele unei cine exclusiviste in Los Angeles pentru lansarea colectiei sustenabile H&M Conscious Exclusive 2017

Actorul Orlando Bloom, printre invitatii speciali ai evenimentului

Orlando Bloom, Ann-Sofie Johansson, Natalia Vodianova

Seara trecuta, H&M si Natalia Vodianova au fost gazdele unei cine exclusiviste, organizata in Los Angeles, care marcheaza lansarea colectiei realizate din materiale sustenabile, H&M Conscious Exclusive 2017.

Nume sonore, precum Chrissy Teigen, Orlando Bloom, Hailey Baldwin, Kate Mara, Sasha Lane si Lucky Blue Smith au fost prezente la acest eveniment. Invitatii au purtat piesele colectiei Conscious Exclusive, care se va lansa in mod oficial pe data de 20 aprilie. In Romania, H&M Conscious Exclusive va fi disponibila in magazinul nostru din Baneasa Shopping City, dar si in alte 159 de magazine selectionate din intreaga lume.

Colectia H&M Conscious Exclusive demonstreaza ca si cele mai moderne tinute pot sa contribuie la viitorul mediului inconjurator, fiind elementul cheie al tranzitiei H&M spre o perspectiva mai sustenabila. In Romania, clientii vor putea achizitiona, pe langa piesele vestimentare pentru femei si articole realizate din materiale reciclate, destinate copiilor.

Sunt incantata sa fiu imaginea campaniei H&M Conscious Exclusive. Este extraordinar sa remarcam progresele facute in materie de materiale sustenabile, care deschid calea catre un viitor mai durabil in domeniul modei”, a declarat Natalia Vodianova.

Natalia Vodianova

Colectia Conscious Exclusive ne ofera ocazia de a aduce la viata visurile umane pentru a realiza piese speciale. Atractia principala a colectiei, rochia confectionata din BIONIC®, reflecta dorinta noastra de a fi sustenabili in tot ceea ce facem“, declara Ann-Sofie Johansson, Consultant de Creatie H&M.

Evenimentul a fost unul restrans si a avut loc la SmogShoppe, unul dintre spatiile urbane proiectate in mod sustenabil din SUA. Invitatii au admirat instalatia de arta reprezentand piesa de rezistenta a colectiei H&M Conscious Exclusive, rochia eterica plisata, confectionata din BIONIC®, un poliester obtinut prin reciclarea deseurilor de coasta.

#HMConsciousExclusive

Chrissy Teigen

Hailey Baldwin

Kate Mara

Orlando Bloom

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *