ERDEM X H&M

Lansarea colectiei ERDEM X H&M, marcata de un eveniment exclusivist

ERDEM X H&M

Kirsten Dunst, Kate Bosworth si Zendaya Coleman s-au numarat printre invitatii speciali care au patruns in universul evocator al colectiei ERDEM x H&M. Emblematica locatie care a gazduit evenimentul de lansare este clubul Ebell din L.A.

Pentru aceasta lansare, clubul a fost transformat intr-o gradina botanica ornamentata cu plante suprarealiste care au decorat podiumul, conferindu-i un aer britanic. Modele precum Malgosia Bela, Alek Wek si Guinevere Van Seenus au prezentat colectia ERDEM x H&M unui public format din celebritati, influenceri si jurnalisti de moda din intreaga lume.

Romantismul colectiei si emotia narativa au fost evidentiate de locatie, accentuand frumusetea imprimeurilor florale pline de culoare. Prezentarea de moda a marcat si debutul lui Erdem in materie de piese vestimentare destinate barbatilor.

A fost foarte emotionant vazand cum colectia prinde viata in Los Angeles. Colaborarea cu H&M a fost una memorabila si sunt extrem de incantat ca aceste creatii vor ajunge la iubitorii de moda din intreaga lume.”, spune Erdem.

Erdem a creat pentru noi un univers magic cu aceasta colectie. Evenimentul a surprins tema de inspiratie a colaborarii si anume romantismul de care, acum mai mult ca niciodata, avem nevoie.”, spune Ann-Sofie Johansson, consilier creativ la H&M.

Dupa prezentarea de moda, invitatii au avut parte de un concert live oferit de formatia Grimes intr-un decor floral impresionant, ecou al colectiei ERDEM x H&M, urmat de o experienta exclusivista de shopping care le-a oferit acestora ocazia de a fi primii posesori ai pieselor vestimentare ERDEM x H&M.

Printre invitatii la eveniment s-au numarat si: Alexa Chung, Kate Mara, Selma Blair si Taylor Kitsch. Colectia ERDEM x H&M va fi disponibila in magazinul H&M din cadrul Baneasa Shopping City, precum si online, incepand cu data de 2 noiembrie.

#ERDEMxHM

ERDEM X H&M

ERDEM X H&M

ERDEM X H&M

ERDEM X H&M

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *