Lana pentru Photoliu

Pentru ca sunt niste oameni asezati, cu respect pentru valorile traditionale, dar inspirati de nevoile lumii moderne, echipa Photoliu (www.photoliu.com) si designerul vestimentar Lana (www.Lanaa.ro) si-au pus talentele la contributie pentru a le oferi romanilor ocazia de a sta comod. Proiectul “Lana pentru Photoliu” reprezinta o reinterpretare a scaunului traditional romanesc in context contemporan.

 

 

Lana Dumitru si Irina Pogonaru 2

 Cele opt luni de munca s-au concretizat intr-o piesa mestesugita, cu look autentic, care se integreaza perfect in spatiile moderne de astazi, dar pastreaza amprenta timpului la care face trimitere. Credinta din spatele proiectului este aceea ca bagajul cultural si cel etnic nu trebuiesc uitate, ci mai degraba valorificate si actualizate cu sprijinul designului modern.

 

Lana_Photoliu1

 

 

 

Avand in vedere ca unul din simbolurile culturii locale este ganditorul de la Hamangia care sta si cugeta, orice ganditor al zilelor noastre poate reitera aceasta traditie multiseculara asezandu-se pe scaunul romanesc reinterpretat. Intr-o lume a vitezei, a prefabricatelor si a productiei in serie, scaunul “Lana pentru Photoliu” te invita sa stai un pic sa-ti tragi sufletul.

 

 

 

Lana_Photoliu4

Scaunul a fost proiectat cu ajutorul celor de la Dizainar, este realizat din lemn de stejar si urmeaza o linie sofisticata, oferind stabilitate fara sa-si piarda din eleganta. Efectul este obtinut cu ajutorul celor 3 picioare de sprijin perfect echilibrate si cu ajutorul deja celebrului print etno al Lanei. Asa cum deja ne-au obisnuit cei de la Photoliu, scaunul este complet personalizabil, fiind disponibil in doua variante de tapiterie si patru optiuni de culoare pentru lemn.

Provenit din dorinta de a sustine traditia romaneasca, scaunul “Lana pentru Photoliu” este primul obiect de design original din portofoliul Photoliu si reprezinta cel mai original mod in care poate fi formulata invitatia  “Ia si tu un loc in lume, romane!”.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *