La Umbra completeaza portofoliul Halewood Wines & Spirits

La Umbra completeaza portofoliul Halewood Wines & Spirits

La Umbra completeaza portofoliul Halewood Wines & Spirits pentru piata locala

Gama de vinuri La Umbra, special creata pentru piata externa in 2010 si care a cucerit in ultimii 7 ani piete de mare consum si mature precum Marea Britanie, Germania, Danemarca si Austria, este disponibila acum si pe piata locala cu trei sortimente: Feteasca Neagra, Feteasca Regala si Rose Cabernet Sauvignon.

Noile sortimente sunt create in stilul vinurilor care au cucerit clientii externi: proaspete, fructuoase, usor de baut datorita structurii fine, elegante, cu arome tipice soiurilor din care provin.

Suntem incantati sa anuntam cele trei sortimente La Umbra destinate pietei locale. Sunt vinuri corecte, sanatoase, cu o structura medie si echilibrata, fara maturare in prezenta stejarului, vinuri foarte bune pentru categoria in care sunt iancadrate. Sunt vinuri  lejere  special create pentru a putea fi baute in orice moment al zilei.

a declarat Lorena Deaconu Stoian, Enolog Senior al Halewood Wines & Spirits

Intr-unul din topurile realizate de Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenti jurnalisti si critici de vinuri din Marea Britanie, publicat in The Daily Mail Weekend Magazine 200 Best Value Summer Wine Collection au fost incluse si doua vinuri romanesti, produse de Halewood, unul dintre ele  fiind La Umbra Merlot, descris de Matthew Jukes ca fiind un vin senzational ce se poate consuma lejer alaturi de orice alegere culinara. Acelasi vin a fost selectat de revista Decanter printre cele mai bune vinuri sub 20 de lire sterline, alaturi de vinuri din Europa, Australia, Noua Zeelanda, etc. Decanter este una dintre cele mai cunoscute si apreciate reviste de vinuri din lume si este citita in peste 90 de tari de toata lumea din industria vinului, de amatori entuziasti sau renumiti colectionari de vinuri.

La Umbra completeaza portofoliul Halewood Wines & Spirits

Bun venit acasa, La Umbra!

Portofoliul Halewood Wines & Spirits este unul impresionant atat prin diversitate cat si prin calitate:

Vinuri productie proprie: Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Rhein Extra, Colina Piatra Alba, Byzantium, Floare de Luna, Floarea Soarelui, Prahova Valley, Lambrini, La Umbra.

Vinuri de import: Concha y Toro, Marchesi de Frescobaldi, Vega Sicilia, Trapiche, Torres, Louis Jadot, Tinazzi, etc.

Spirtoase: Whitley Neill, Liverpool, The Poques, West Cork, Rum 66, Red Square Vodka, etc.

Apa tonica, beri, ready to drink: Lamb & Watt, Crabbie’s Original Ginger, John Crabbie, Sadler’s Craft Beers, Caribbean Twist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *