KIDS LOVE DESIGN Online Market

KIDS LOVE DESIGN Online Market

KIDS LOVE DESIGN Online Market sarbatoreste copiii in perioada 30 mai – 1 iunie

1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, se traduce, inainte de toate, prin chicoteli si buna dispozitie. Si pentru ca cei mici merita sa fie sarbatoriti asa cum se cuvine indiferent de context, Romanian Design Week organizeaza KIDS LOVE DESIGN Online Market pentru a marca aceasta ocazie.

In perioada 30 mai – 1 iunie, celebram copiii asa cum stim cel mai bine: cu si prin design. Astfel, pentru a se adapta contextului pandemiei, Romanian Design Week organizeaza pentru prima data un targ exclusiv online, inspirat de UniCredit Bank, care va reuni produse create special pentru copii de designeri romani si straini deopotriva. Cei care sunt in cautarea cadoului perfect vor avea ocazia sa aleaga dintr-o selectie de produse curatoriata de echipa festivalului, de la hainute cu imprimeuri exotice si incaltaminte la carti perfecte pentru lectura de seara ori piese de mobilier pentru mult asteptata redecorare a camerei celui mic.

Mecanismul este unul simplu: publicul este invitat sa se aseze comod si sa intre pe https://romaniandesignweek.ro/kids-love-design-online-market intre 30 mai si 1 iunie, acolo unde va putea accesa lista designerilor participanti si cumpara din numai cateva click-uri produsele preferate. Pentru acest targ, toti comerciantii vor aplica reduceri speciale.

Cumparatorii vor putea alege produse din oferta Bebe Organic, Biscuit Club, Bunny Boo, Cajuki, Designforkidz.com, Elcokids, Leea, Lura, Micul Haos, Mukibooks, Mormi, Raftul Adelinei, Tiny Turtle etc.

Bebe Organic

Bebe Organic

Biscuit Club

Biscuit Club

Bunny Boo

Bunny Boo

Cajuki

Cajuki

Designforkidz.ro

Designforkidz.ro

Elcokids

Elcokids

Leea

Leea

Lura

Lura

Micul Haos

Micul Haos

Mormi

Mormi

Mukibooks

Mukibooks

Raftul Adelinei

Raftul Adelinei

Tiny Turtle

Tiny Turtle

Informatii in timp real despre evenimentul online pot fi accesate aici.

Parteneri media: Rock FM, Magic FM, Radio Romania Cultural, Designist, Feeder.ro, Igloo, IQads, Molecule F, Zeppelin.

Kids Love Design Online Market este un proiect The Institute si UniCredit Bank.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *