cover 3

KEVIN.MURPHY – gama sustenabila SCALP.SPA

Ingrijirea corecta a parului incepe cu scalpul. KEVIN.MURPHY a lansat gama sustenabila SCALP.SPA

KEVIN.MURPHY, cel mai sustenabil brand de ingrijire si stilizare a parului, a lansat o noua gama de produse ce targeteaza ingrijirea blanda si eficienta a scalpului. Acesta este primul pas pe care oricine ar trebui sa il faca pentru a obtine un par frumos si sanatos.

Respectand motto-ul brandului, Skincare for Your Hair, gama SCALP.SPA include doua produse cu ingrediente naturale, SCALP. SPA SCRUB si SCALP.SPA WASH. Acestea combat problemele cu care multe persoane se confrunta: scalp iritat, gras, par mat, acumulare de produs de hairstyling la nivelul pielii scalpului si se alatura produsului Maxi.Wash, realizand un trio imbatabil atunci cand vine vorba de detoxifierea scalpului.
Astfel, inaintea pasilor standard de curatare si ingrijire a parului, este indicata aplicarea celor doua noi produse KEVIN.MURPHY detoxofierea scalpului si a parului fiind primul pas pentru un scalp sanatos si un par stralucitor. Produsele sunt special formulate pentru a putea fi utilizate pe orice tip de par.

SCALP. SPA SCRUB
SCALP. SPA SCRUB contine un ingredient unic, Perlite, un derivat natural de roca vulcanica, care exfoliaza cu bandete scalpul si radacina parului, protejandu-le integritatea in acelasi timp. Este sigur pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul colorat. Produsul curata usor, calmeaza si hidrateaza scalpul iritat, ajuta la detoxifierea acestuia si regleaza productia de sebum. Rezolva astfel problemele asociate cu excesul sebum sau un scalp uscat, protejand in acelasi timp integritatea scalpului si a parului.

SCALP.SPA WASH
Apoi se aplica SCALP.SPA WASH, o solutie calmanta post-scrub. Contine micelele ce atrag si dizolva usor impuritatile fara a sensibiliza pielea, in timp ce calmeaza, tonifiaza si curata. Impreuna cu co-surfactantii derivati din uleiul de nuca de cocos ultra-hidratant ajuta parul sa creasca sanatos. Este un pre-sampon special formulat, conceput cu extract de seminte de telina si apa micelara, ce calmeaza si curata scalpul si lasa parul curat si hidratat. Apa de trandafir ajuta la reducerea iritatiei scalpului prin beneficiile sale de hidratare a pielii, obtinandu-se astfel un scalp curat, echilibrat si sanatos. Uleiul de nuca de cocos ofera o hidratare superioara/intensa pentru a combate si preveni deshidratarea parului si a scalpului. Poate fi utilizat in conditii de siguranta pentru toate tipurile de par, inclusiv parul colorat, intrucat nu elimina culoarea.

Dupa folosirea celor doua noi produse KEVIN.MURPHY, din gama SCALP.SPA, procesul de ingrijire a parului continua cu folosirea obisnuita a samponului si a balsamului si a produselor de styling, avand, de aceasta data certitudinea ca pielea de la nivelul scalpului este corect ingrijita si protejata de factorii de agresiune externi.
Recomandam utilizarea gamei de hidratare pentru un par normal, gama plumping pentru un par subtire cu tendite de ingrasare ce are nevoie de volum sau gama Young Again, pentru par deteriorat, ce a trecut prin multe procese chimice si termice, un par imbatranit! Pentru parul blond se recomanda utilizarea produselor din gama Angel!
Produsele de haircare si hairstyling KEVIN.MURPHY sunt distribuite in Romania de Top Line si sunt disponibile in magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line din tara.

Sustenabilitatea KEVIN.MURPHY

In procesul de productie, KEVIN.MURPHY utilizeaza micro-culturi, practici ecologice de cultivare sau tehnici ecologice de recoltare. Produsele KEVIN.MURPHY nu contin sulfati, parabeni si sunt Cruelty Free – nefiind testate pe animale (este printre putinele branduri de acest tip certificate PETA). KEVIN.MURPHY se implica in actiuni de protejare a mediului inconjurator, chiar si a populatiilor indigene amenintate de disparitie.
KEVIN.MURPHY respecta mediul inconjurator prin utilizarea ambalajelor reciclabile sau biodegradabile. Se folosesc ingrediente naturale din surse care sunt durabile si regenerabile si sunt recoltate utilizand metode care nu dauneaza mediului.

Brandul australian este implicat activ si in programul de lupta impotriva schimbarilor climatice, initiat de liderul Al Gore, brandul fiind ambasador oficial al proiectului, directionand 20% din vanzarile de produse care contin aerosoli catre proiectul CLIMATE REALITY pentru a sustine efortul de a diminua amprenta carbonului la nivel international.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *