Kevin.Murphy

Kevin.Murphy este partener oficial al Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Apreciatul brand sustenabil de haircare si hairstyle Kevin.Murphy este noul partener oficial al Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, festivalul de moda ce se desfasoara anual in capitala Germaniei. Renumitul hairstylistul Kevin.Murphy a fost prezent, de altfel, la editia din luna martie a acestui an, coordonand intreaga echipa de specialisti ce a creat look-urile modelelor de pe podium.

kevin-murphy-everlasting-color-3 (1)
“Moda este parte din mosternirea brandului Kevin.Murphy si continua sa ne inspire in continuare modul in care proiectam si concepem produsele noastre. Sunt onorat de parteneriatul cu MBTW Berlin, un eveniment axat pe inovatie, sustenabilitate si digitalizare. Eforturile echipei festivalului se impletesc perfect cu viziunea Kevin.Murphy in ceea ce priveste performanta, protectia mediului si pasul cu trendurile fashion. Berlin va avea in continuare un rol deosebit de important in modul in care brandul nostru se dezvolta la nivel global”, declara Kevin.Murphy.
Parteneriatul cu Mercedes-Benz Fashion Week Berlin consolideaza reputatia brandului Kevin.Murphy in ceea ce priveste impactul pe care il are in industria de hairstyle, ca trend-setter, precum si de liant intre moda si hairstyling.

 

kevin-murphy-partener-berlin-fashion-week-2

„Am ales Kevin.Murphy pentru acest parteneriat prin prisma implicarii in protectia mediului si a calitatii produselor profesionale, produse care vin in intampinarea oricarei cerinte si nevoi stilistice in timpul festivalului. Experienta echipei Kevin.Murphy in industria modei si designul splendid al produselor au usurat si mai mult procesul de alegere al parteneriatului”, declara producatorii MBFW.
In cadrul editiei din luna martie a Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, Kevin.Murphy a lansat, la nivel international, Everlasting.Color, o gama de produse pentru ingrijirea parului vopsit, prin intermediul unei transmisii live, urmarita de profesionisti din industrie, dar si de influenceri din intreaga lume.

La Bucuresti, vedete, influenceri si jurnalisti au participat la un eveniment exclusivist in cadrul caruia au urmarit live transmisia de la Berlin si prezentarea spectaculoasa a renumitului hairstylist, un icon al industriei de moda si frumusete internationala.

 

kevin-murphy-partener-berlin-fashion-week-7

Prin intermediu tehnologiei KM.BOND, axata pe bond building si multiplicare a proteinelor, produsele din gama Everlasting.Color construiesc un scut de protectie impotriva degradarii firelor de par, pe care le fortifica din interior. In acelasi timp, previne si elimina depunerile nedorite de la nivelul parului, cauzate de apa dura de la robinet, si pastreaza culoarea parului, care altfel ar fi afectata de procesele oxidative, radicali liberi si radiatii UVA/UVB.

 

kevin-murphy-partener-berlin-fashion-week-5

Experienta Kevin.Murphy de la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, poate fi urmarita pe paginile de socializare ale brandului, @kevin.murphy (Instagram) si LoveKEVINMURPHY (Facebook).

Produsele Kevin.Murphy sunt disponibile in Romania pe www.topline.ro, in magazinul Top Line si in saloanele partenere Top Line din tara.

 

kevin-murphy-partener-berlin-fashion-week-3

Despre Kevin.Murphy
Mizand pe filosofia Skincare For Your Hair, produsele Kevin.Murphy sunt concepute pentru a proteja parul si scalpul livrand in acelasi timp performanta, putere si longevitate. Echipa Kevin.Murphy alege cele mai calitative ingrediente naturale, din toata lumea, ingrediente sustenabile ce ofera rezultate maxime protejand, in acelasi timp, mediul inconjurator. Prin intermediul gamelor de produse proiectate pentru a fi utilizate in industria de moda, misiunea brandului este sa ofere inovatie si alternative sustenabile de care putem beneficia atat in saloanele profesionale, cat si acasa.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *