JURNAL DE STAR Ziua 2, tot dimineata, dar mai pe la 10

Salonul la care ne oprimsem este la mica distanta de Fifth avenue cu 34th street, acolo unde se intampla miracole (n.r. “Miracolul de pe strada 34”  film de referinta  in regia lui George Seaton, 1947).  Ne-am dus sa le aratam si celorlalti miracolele tunsorii noastre, dar mai ales sa vedem minunatia de Emipre State Building, construita in stil art deco in 1931, care, a reusit performanta sa fie de 2 ori cea mai inalta cladire din NYC (102 etaje): o data inainte de WTC si o data dupa. Hmmm, nu stiu daca chiar isi dorea sa intre in istorie cu acest record.

Pana acolo, vitrine, magazine,

pompieri, turisti, politie, o demonstratie palestiniana, ceea ce-mi aminteste iar de Palestinian Brothers care ne-au hacked site-ul si blogul. Vi-i arat, ca m-au amuzat. J

La celebrul patinuar din fata Emipre State Building se face traditionalul brad de craciun New Yorkez. Lume multa, toate natiile, poze peste poze, imbulzeala, ce mai, asa cum ar trebui sa fie. Ne-am facut si noi poze.

N-am inteles totusi ce trebuie sa faci ca sa patinezi, caci parea destul de liber. O fi cu card de membru, ca in toate locurile de “socializing” din NY? Stie cineva?

ora 14.00

shopping, shopping, limo, scotch and soda – magazinul de data asta, super cool delicatessen restaurant

1 espresso martini, 2 espresso martini….x espresso martini, farfuria Iuliei – colega Star –  cu cele mai minunate Belgian waffles  din lume si un hamburger asa cum ar trebui sa fie in tara care l-a inventat, prin 1885: magnific!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *