JURNAL DE STAR, tot ziua 1, mai pe seara

Si am ajuns la NY. Trag aer adanc in piept si da…..miroase altfel. Miroase a forfota, a shopping, a luminite, a chef de viata. NY-ul are ceva al lui, un stil aparte, straluceste la propriu si la figurat si te face sa vrei sa fi ca el. LOVE IT!

In fata aeroportului ne asteapta o limuzina enorma, alba, care va deveni in urmatoarele zile spatiul nostru de respiro dupa sedinte prelungite de shopping, refugiul de frigul patrunzator al iernii New Yorkeze, studioul de sedinte foto cu gazdele noastre si nu in ultimul rand locul din care am transmis live, pe Facebook.

Castigatorii, STAR-urile nostre, Andreea, Andra, Iulia, Laurentiu si Richard, impreuna cu Roxana plus Joaquin Bonilla de la Wunderman.

45 de minute mai tarziu ajungem fix in mijlocul Time Square-ului, la W hotel . Daca pentru unii ora exacta o da Big Ban-ul, pentru mine se da in Time Square, in orasul care nu doarme nici o data. W Hotel face parte din lantul hotelier Starwood Hotel, unul dintre cele mai bune din lume.

Intrarea este imbracata in apa (stiuuuu, nu e fabulos?), iar camerele in care am stat noi  aveau corner view.

In camera de la etajul 49 ma astepta un bol mare plin cu fructe. La NY si fructele au alt gust.

Vedere catre Hudson River, din camera de la etajul 49.

In baie, toate produsele Bliss – o gama foarte buna pentru ingrijirea corporala si nu numai. Body butter mi-a fost buddy tot sejurul. Tratament de star, de la cap la coada.

Fac un dus rapid si fug catre cina stabilita pentru The View, chiar peste drum de hotel. Restaurantul e la etajul 48, pus pe o platforma circulara care se invarte incet, pentru ca fiecare sa poata avea un “View” asupra Manhattan-ului. Spectaculos!

My meal: clams cu ciperci de padure

Richard’s meal: cotlet cu piure de dovleac, dulceata de sfecla si brocolli.

Cheese cake la pachet. Atat s-a putut!

Dupa o zi lunga, ufff, grea e viata de star, incepe o alta: Gooood Morning New York! Rise and shine, coz’ I’m fresh and ready to go.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *