JUG live shot

JUG mag – lifestyle si design local

JUG no1 and no2

JUG nr.2 cauta contribuitori pentru print!

JUG nr.2 – revista de lifestyle de care probabil nu stii

“Noi suntem Ana & Ste, fondatorii studioului de design grafic LOOT. In 2015 am scos primul numar din JUG. Acum, un an mai tarziu, avem numarul 2 si avem nevoie de voi ca sa il producem.

JUG Presentation 1

Am inceput cu idea de a crea o platforma care sa fie despre arta, politica, oameni de peste tot, opiniile lor, in general tot ce ni se pare noua ca face parte din lumea pe care o vrem. JUG este o publicatie sustinuta in primul rand de publicul ei, asa ca am inceput campania de pre-sale ca sa putem produce urmatorul numar.

JUG face parte din revolutia mondiala a revistelor in print. Este produsa in totalitate de noi si nu are in spate finantari care sa-i influenteze continului.

Campania va sponsoriza productia revistei, astfel daca vei contribui nu numai ca dai o mana de ajutor pietei de publicatii independente dar te alegi si cu o revista livrata la usa ta.

JUG Presentation

Cine suntem?

Suntem un studio de design grafic, LOOT, unde lucreaza 2 oameni si ocazionali interni de aici sau din alte tari.

Proiectele personale ni le finantam din munca pe care o facem la studio. E important sa stii ca nu avem backing financiar de la nimeni care ne-ar putea influenta directia in care vrem sa ne indreptam proiectele. Suntem noi si in principiu facem ce ne place.

Numarul 1, ca orice numar dintr-o revista care nu exista, a fost finantat exclusiv de noi. A presupus un efort semnificativ, dar multe lucruri bune pe care le incearca oamenii aici presupun asta asa ca l-am facut fara sa ne gandim foarte mult.

JUG n-ar fi fost posibil fara cativa oameni care ne-au ajutat sa punem revista pe picioare. Ei i-au convins pe altii sa scrie si in felul asta am creat una dintre putinele redactii informale, o echipa solida dar spontana, facuta din oameni care au luat din timpul lor fara sa stie daca iese ceva ca recompensa. Ei sunt motivul pentru care stim ca JUG functioneaza.

JUG Presentation

Consideram cu cea mai mare responsabilitate ca ar fi pacat sa nu putem continua proiectul in print, atat pentru noi, cat si pentru ei. Dar trebuie sa intelegem un lucru: fara un public care sa ne sustina nu putem forta nota. Peretii plini de reviste de la magazinele din afara sunt asa pentru ca sunt oameni care sunt dispusi sa le cumpere luna de luna. Noi credem ca voi sunteti acei oameni si incercam sa va oferim cel mai bun produs pe care il putem scoate.

Cu astea spuse, JUG n-o sa se opreasca din proprie initiativa prea curand. Revista nu e doar content in print, e o retea de oameni foarte priceputi la ce fac. Si respectam ideea ca un produs ne poate face sa-i cunoastem.

Campania noastra este publicata pe wearehere.ro, o platforma romaneasca de crowdfunding 100% secure si va dura pana in luna August.

Toti contribuitorii pot comanda atat numarul 2 cat si numarul 1 disponibile in pre-sale.

Numarul 2 costa 8 euro (aprox. 34 lei), are 120 de pagini, finisaje glorioase si este publicat in engleza.

Tot bugetul strans va merge exclusiv la productia revistei iar vanzarile vor face posibila publicarea numarului urmator. Multumim!”

JUG Presentation

LINK CAMPANIE:

http://www.wearehere.ro/p/jug-magazine-2

JUG

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *