Jorgobe

Jorgobé, delicatesa daneza de ingrijire a pielii

Lansat in 2010 cu un singur produs de catre fondatorii Nicklas Jørgensen si Dan von Obelitz, Jorgobé are in prezent o linie completa de ingrijire a pielii, tradusa prin esentialele pentru o piele curata si frumoasa.

jorgobé-model-shoot-instagram-crops-26marts2021-52
Filosofia brandului se inscrie intr-un trend international, Scandinavian Beauty (S- Beauty), care se refera la simplificarea rutinei de ingrijire. Conceptul de baza al ritualului de infrumusetare scandinav este “mai putin inseamna mai mult”, iar principiile care il definesc sunt: utilitatea, eficacitatea si simplitatea. Promisiunea Jorgobé este in spiritul mostenirii minimaliste nordice: frumusete curata, rezultate vizibile si lux democratic.

jorgobé-model-shoot-instagram-crops-26marts2021-02

Toate produsele de ingrijire Jorgobé sunt create in laborator in laborator de specialisti de renume, cu rezultate dovedite, in urma unui research aprofundat, de inalta calitate, cruelty free vegan, obtinute fara parabeni, uleiuri minerale, siliconi,k culori sintetice sau parafina.

jorgobé-instagram-crops-NOV2021-04

Fiecare formula este compusa din ingrediente cu efecte documentate si dovedite, cu beneficii optime, un melanj al stiintei si naturii. Metoda Jorgobé este potrivita tuturor celor care isi doresc o piele santoasa si frumoasa.

jorgobé-instagram-crops-NOV2021-01

Intreaga gama poate fi achizitionata de pe platforma de produse de ingrijire bilenegre.ro  si cuprinde: serumul cu acid hialuronic, serumul cu Niacinamide, crema echilibranta cu ceai alb, apa micelara, gelul peeling cu acid glicolic, masca exfolianta cu efect revigorant, masca peel off cu Niacinamide, tratamentul de noapte cu Retinol, uleiul facial cu Bakuchiol si crema de maini cu Squalane.
Estetica ambalajelor este in aceeasi cheie simpla, curata si sustenabila.

Less but Better este filosofia Jorgobé.

Pe platforma www.bilenegre.ro sunt disponibile si alte branduri cu renume: The Ordinary, Transparrent Lab, Theramid, NIOD, Acnemy.

Facebook: https://m.facebook.com/bilenegre.ro/

Instagram: @jorgobe, @bilenegre.ro

jorgobe-instagram-aug2020-CROPS-07

Jorgobe family products

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *