John Hunter in timpul The World Peace Game

Jocul Pacii Mondiale a ajuns si la Bucuresti

Scoala Internationala Verita il aduce in Romania pe John Hunter, creatorul The World Peace Game

Aflat in turneu european, Hunter va vorbi intr-o conferinta pentru parinti, cadre didactice si psihologi pe 26 septembrie la Hotelul Sheraton, de la ora 17.00. Acesta va juca apoi timp de 5 zile The World Peace Game cu elevii Scolii Internationale Verita in cadrul unui Masterclass la care vor asista 30 de profesori din toata lumea, viitori facilitatori ai jocului.

John Hunter, The World Peace Game creator

John Hunter, un mare sustinator al pacii cunoscut in intreaga lume, este expert in teoria inteligentelor multiple si initiatorul Jocului Pacii Mondiale.

Premisa de la care a pornit Hunter cu acest joc, a fost cea de a cere scuze copiilor pentru felul dezastruos in care adultii lasa lumea in urma lor si de a ii ajuta pe acestia sa inteleaga ca ei, copiii, pot sa aduca o schimbare majora pozitiva.

Metoda de predare a lui John Hunter, care este si tata, dar si profesor, consta in predarea unor experiente si nu teorii. Prin experientele oferite, copiii isi dezvolta inteligenta emotionala, adaptabilitatea si capacitatea de rezolvare a problemelor reale, aspecte pozitive pe care dorim sa le cultivam cat mai devreme posibil. Pe langa dezvoltarea gandirii, elevii invata solutionarea de probleme, lucrul in echipa si isi cresc increderea de sine.

Prin jocul sau, John Hunter a fost consultat cu echipa lui de copii de catre Casa Alba si Pentagon, asupra felului in care acestia vad posibilitatea rezolvarii unor probleme mondiale de mediu, crize sociale si politice.

The World Peace Game

Costul unui bilet la conferinta din 26 septembrie este de 99,99 Lei. Biletele pentru participarea la conferinta pot fi achizitionate de pe pagina evenimentului https://verita.heme.ro/john-hunter–the-world-peace-game/comanda/

Accesul la conferinta este deschis publicului larg (parinti, educatori, psihologi, persoanele interesate de educatia si dezvoltarea copiilor).

Accesul la Masterclass este permis exclusiv persoanelor care pot face dovada implicarii in educatie si dezvoltarea copiilor (educatori si profesionisti din educatie si dezvoltare personala a copiilor).

Biletele pentru Masterclassul ce urmeaza sa se desfasoare intre 27 septembrie si 1 octombrie SUNT EPUIZATE.

Mai multe detalii pe: http://www.veritaschool.ro/john-hunter/

Jocul Pacii Mondiale a ajuns si la Bucuresti

Jocul Pacii Mondiale a ajuns si la Bucuresti

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *