IWA Charity Christmas Bazaar

IWA Charity Christmas Bazaar

IWA Charity Christmas Bazaar – 27 de ani in slujba caritatii si a diversitatii culturale

Pe 10 decembrie, la Romexpo Pavilionul C3, va avea loc cea de-a 27-a editie a traditionalului Bazar de Craciun IWA, evenimentul filantropic organizat anual de IWA – Asociatia Internationala a Femeilor din Romania. Editia din acest an reuneste peste 50 de tari participante, un numar record in palmaresul IWA Charity Christmas Bazaar. Evenimentul se va desfasura intre orele 10:00 – 16:00, iar fondurile stranse vor fi directionate catre o serie de organizatii care sprijina persoanele dezavantaje.

La reusita acestei editii aniversare au contribuit peste 30 de misiuni diplomatice, reprezentanti ai comunitatii internationale din Romania, si un numar impresionant de peste 600 de voluntari reprezentand mai mult de 60 de nationalitati. Fondurile stranse din vanzarea produselor traditionale ale tarilor participante, precum si din sponsorizarile directe, vor fi donate prin grant-uri in beneficiul fundatiilor si asociatiilor pe care IWA le sprijina prin aceasta editie a Bazarului de Craciun.

Ca in fiecare an, reprezentantii comunitatii internationale isi vor etala produsele si obiectele traditionale intr-o sarbatoare multiculturala de culori, sunete, arome si gusturi, animata de cantece si dansuri specifice fiecarei tari, toate acestea cu scopul de a veni in sprijinul celor mai vulnerabili membri ai societatii. Vizitatorii care vor trece pragul Bazarului de Craciun vor putea cumpara cadouri unice, de la obiecte mestesugaresti pana la delicatese traditionale din mai multe tari, si vor putea, totodata, sa contribuie la oferirea unei sanse la un trai decent pentru cei nevoiasi. Evenimentul este prezidat de catre doamna Gladys Abankwa-Meier-Klodt, sotia Ambasadorului Germaniei la Bucuresti, in calitate de Presedinte Onorific al IWA Christmas Bazaar, de Marina Coanda Bundac, Presedinte al Bazarului de Craciun, si de Ximena Reyes, Presedinte IWA.

„Sunt foarte onorata sa fiu invitata sa prezidez editia din acest an a IWA Charity Christmas Bazaar. Cu toate ca acesta este primul Bazar de Craciun organizat de IWA la care particip, acest tip de evenimente de fundraising imi sunt familiare. In copilarie am ajutat-o deseori pe mama mea cand gatea specialitati din Ghana si m-am bucurat de rezultatele muncii si energiei mele creative pe care o puneam in slujba persoanelor dezavantajate la bazarurile organizate in Rusia si India. IWA Charity Christmas Bazaar ofera o ocazie unica de a mobiliza diplomatia multiculturala si de a-i aduce laolalta pe expati si pe romani deopotriva, intr-un melanj extravagant al produselor traditionale, mancarurilor si bauturilor, al dansului si muzicii si al interactiunii dintre oameni. Cred ca nu exista un mod mai eficient de a imbina afacerile si placerea pentru a strange bani pentru actiunile caritabile ale IWA”, a spus Gladys Abankwa-Meier-Klodt, Presedinte Onorific al IWA Christmas Bazaar.

IWA – Asociatia Internationala a Femeilor din Romania este o organizatie non-guvernamentala si non-profit, initiata in 1978, formata din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat in Romania, dar si din comunitatea civila – culturala sau de afaceri – reprezentand peste 40 de tari.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/507435379624961/

IWA Charity Christmas Bazaar

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *