Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro

Te invitam sa calatoresti cu travelmood.ro, o platforma 100% made in Romania, care a fost construita pornind de la ideea ca e important sa calatoresti in functie de cum vrei sa te simti si de ceea ce iti doresti sa experimentezi. Pornind de la aceste elemente, putem avea calatoriile pe care ni le dorim cu adevarat si care devin memorabile. Aceasta platforma propune 7 mood-uri de calatorie: activ, aventura, evadare, explorare, mixt, relaxare si romantic.

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro Atena

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro Bora Bora

Travelmood.ro aduce in premiera pentru piata de travel din Romania varianta de a calatori tinand cont de cele 7 categorii de travel mood-uri. Astfel, daca esti in travel mood activ si iti doresti sa vizitezi o anumita destinatie, echipa travelmood.ro propune cele mai interesante tururi de vizitare pentru care se pot face rezervari on-line.
Daca esti in travel mood evadare, platforma iti propune experiente culinare, degustari de vin si experiente cu localnici. Pentru cupluri si un travel mood romantic, echipa iti propune activitati pentru petrecerea timpului in doi, iar pentru cei in mood de explorare li se propun excursii de o zi, dar si tururi care se pot desfasura pe o perioada de 2-3 saptamani.

Toate aceste experiente de calatorie ne-au mai aratat faptul ca fiecare dintre noi poate trai momente diverse iar “tipologiile turistului de cursa lunga” s-au diversificat. Un pasionat de muzee si excursiile inspirate de filme si de vietile marilor artisti, isi poate dori intr-o zi, sa plece cu rucsacul in spate spre o destinatie incarcata de spiritualitate, departe de zgomotul marilor orase.

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro Jamaica

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro Japonia

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro Londra

Pentru orice travel mood pe care il incerci atunci cand iti programezi o vacanta, echipa Travelmood.ro a gandit cate o sectiune pe site, in care gasesti aproape toate (ne place sa ne gandim ca le gasesti chiar pe toate) informatiile de care ai nevoie in calatoria ta, departe de “etichetele” care se pun anumitor orase sau locuri din lumea asta mare si frumoasa.

In viziunea echipei travelmood.ro, fiecare este liber sa calatoreasca asa cum isi doreste, dincolo de ceea ce este la moda, avand convingerea ca orice loc poate fi descoperit in mod original, prin cele 7 mood-uri propuse.

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro Mexic

Londra are misterele sale istorice si o regina dupa care s-a facut un serial, dar are si unele dintre cele mai bune expozitii de arta si spectacole de teatru si experiente high tech. Iar in Bali nu gasesti doar plaje si campuri verzi de orez, ci si o spiritualitate de milenii, practicata de localnicii primitori si de turisti deopotriva.

Platforma travelmood.ro a fost gandita in primul rand pentru a inspira cititorii sa descopere destinatii noi, iar pe cele deja cunoscute, sa le exploreze in functie de mood-ul fiecarei perioade pe care o traiesc de-a lungul anilor.

Travelmood.ro aduna idei si recomandari pertinente de calatorie, experiente de calatorie selectate atent de globe-trotterii de profesie, oferte de cazare, inchirieri auto, circuite, zboruri si ofera posibilitatea de a rezerva tururi ghidate deosebite on-line, direct de la parteneri, astfel economisind timp pretios.

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro Peru

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro Porto

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro Toscana

Invarte globul si opreste-l cu un mood. Si apoi povesteste-ne cum a fost. Asteptam impresiile tale, pentru ca ne dorim ca Travelmood.ro sa te insoteasca in cat mai multe locuri, daca nu in toate: 7 continente, 195 de tari si o multitudine de locuri care te asteapta.

Invarte Globul si opreste-l cu travelmood.ro, Zanzibar

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *