rsz_intră_în_spiritul_sărbătorilor_cu_noua_colecție_de_pulovere_de_la_marks_&_spencer

Intra in spiritul Sarbătorilor cu noua colectie de pulovere de la Marks & Spencer!

Este oficial, sezonul tricotajelor a sosit! Puloverele delicate din casmir, cele cu motive de iarna sau cele din materiale moi si pufoase stau la baza unor outfit-uri in care suprapunerile sunt in topul preferintelor noastre. Modelele sunt variate, potrivite oricarui stil si siluete, de la pulovere cu decolteuri adanci in V pana la modelele clasice, la baza gatului sau cele pe gat, in diverse de culori si texturi, fiind ideale pentru cadourile de Craciun.

Paleta cromatica este dominata de nuante calde de visiniu si de tonuri naturale, presarate pe alocuri cu accente de mov si albastru azuriu. Acestea se regasesc pe diverse tipuri de imprimeuri, de la cele tip tartan sau in carouri, pana la imprimeurile cu dungi, oferindu-ti posibilitatea de a le imbina in nenumarate feluri. Favorite raman puloverele cu modele de iarna, fiind disponibile pentru toata familia si ideale pentru a fi oferite celor dragi.

Calitatea si textura materialelor este extrem de importanta – tricotajele cu striatii, lana merino, texturile tip chenille, si cashmilion-ul, un material realizat cu ajutorul tehnologiei speciale “Stay Soft” care mentine puloverele delicate pentru mai mult timp, sunt principalele materiale pe care le vei gasi la Marks & Spencer. Fiind luna cadourilor, este momentul perfect sa daruiti cuiva drag un pulover pretios din casmir care va da o nota de rafinament oricarei tinute.

In topul preferintelor ramane insa traditionalul pulover cu imprimeuri de Craciun, cadoul ideal si favoritul lunii decembrie! De la modelele cu stelute sau fulgi de zapada, veti gasi o multitudine de modele care va vor ajuta sa intrati in spiritul Sarbtaorilor de iarna!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *