Insta-Smart shopping cu Wallet Buzz

Va amintiti campania ” Want me? Share me! “ de pe facebook initiata de Wallet Buzz?

 

 

 

Pentru cei care isi amintesc va putem spune ca exista o continuitate inteligenta si cu mult appeal, care va face viata mai usoara utilizatorilor smartphone, in cautarea celor mai bune solutii rapide pentru shopping cu inspiratie.

“Want me? Share me!” e fraza de teasing pentru Wallet Buzz, o aplicatie  care permite posesorilor de terminale mobile cu sisteme de operare Android si iOS, vizualizarea si accesarea instant a celor mai ispititoare oferte, oriunde te-ai afla.

Daca inca nu ati auzit de Wallet Buzz e cazul sa ciuliti urechile pentru ca urmeaza sa asistati la o desfasurare de forte care se va infiltra in viata voastra de zi cu zi, facilitandu-va o multime de cumparaturi la cele mai tentante preturi, daca-i permiteti. Mai exact, daca descarcati aplicatia Wallet Buzz pe smartphone ul din dotare.

Vorbim despre prima aplicatie de mobile marketing din Romania, care foloseste geolocatia, un insotor de drum, pe care il puteti consulta ori de cate ori iesiti din casa. Pentru ca e conectat in permanenta la cele mai noi oferte promotionale, stie ce are vanzatorul ‘ascuns sub tejhea” si ce e “pus deoparte”, acoperind o zona larga de servicii. Fie ca ne referim la restaurante si baruri, Health&Beauty, Fashion, electronice si retail, auto sau financiar si de business, Wallet Buzz e la curent cu toate. Nu, nu intentionam sa va recomandam “chilipiruri de cuponiada”, va vorbim despre un instrument extrem de util  si cat se poate de serios. Cu o interfata prietenoasa, Wallet Buzz e smart shopping la patrat. Si de ce sa nu recunoastem, aceasta aplicatie se poate dovedi si o solutie excelenta de promovare si marketing. Ca si comerciant, daca nu esti pe Wallet Buzz nu existi si asta fara sa ne hazardam! Comerciantul isi mareste reach-ul si in spatiul virtual, iar cumparatorul final e mai informat si ia decizii cost-efficient. Adio vouchere scoase la imprimanta! Adio coduri promotionale tiparite sau salvate cine stie pe unde! Ce e pe Wallet Buzz e “scris in palma”, adica direct pe ecranul telefonului.

 

 

Daca tot avem smart-flying, smart-consumption, smart tv sau smart phone, de ce nu am avea smart-shopping?! Urmarea fireasca intr-o lume in care a fi smart a devenit o tagma de larga raspandire in cultura urbana, orice sintagma care incepe cu smart porneste de la ideea de moderatie, de folosire eficienta a resurselor, de a fructifica o oportunitate in timp real, ba chiar de a le fructifica inainte ca ele sa se intample, pentru restul lumii. Apoi,  ideea de smart  se declina in a practica un anumit stil de viata, calibrat perfect la prezent.

E drept! Acest smart lifestyle ajunge pana la nivelul de eufemism, insa azi nu va vorbim eufemisti, azi va dam un pont! It’s high time for insta-smart shopping!

Mai multe informatii pe :

Wallet Buzz

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *