Inovatie Remescar

Inovatie Remescar

Compania belgiana lanseaza un produs cu efect instant asupra ridurilor din jurul ochilor: Remescar Riduri Talpa Gastei 

Brandul belgian Remescar, prezent in peste 20 de tari, lanseaza si in Romania un nou produs care aduce o solutie rapida pentru ridurile din jurul ochilor, prezente la 67% dintre femeile trecute de varsta de 45 de ani. Compania este renumita pentru produsele sale cu formule rapide, aflate la granita dintre cosmetica si medicina, ce adreseaza probleme specifice ale pielii, precum varice sau cearcane. Alaturi de Sensiblu, distribuitorul exclusiv in Romania al produselor, Remescar le propune consumatorilor solutii care ii ajuta sa se simta increzatori la orice varsta si in orice faza a vietii lor.

Studiile clinice au aratat ca Remescar Riduri Talpa Gastei diminueaza cu pana la 73% ridurile din jurul ochilor, efectul fiind vizibil timp de opt ore. Produsul actioneaza instant, datorita tehnologiei exclusive eWRINK in trei pasi: strangerea instanta a pielii, umplerea acesteia si reactivarea celulara. La baza formulei stau siliconul de origine vegetala, mineralele din argila si extractele naturale, care umplu golurile celulare din structura pielii si netezesc semnificativ suprafata acesteia.

„Studiile noastre ne arata ca 40% dintre femei sunt deranjate de ridurile talpa gastei, care incep sa se instaleze dupa varsta de 35 de ani, si ca si-ar dori o solutie non-invaziva pentru diminuarea acestora. Efectele noului produs Remescar sunt spectaculoase, il consideram un must-have si aliatul perfect inaintea unei ocazii speciale sau oricand simti nevoia unui refresh”, spune Ana-Maria Nilca, Brand Manager Remescar. Produsul functioneaza de la prima aplicare si nu necesita o pregatire speciala a pielii. Crema se aplica pe tenul perfect curat, intr-o cantitate mica, urmand pasii detaliati in instructiunile de folosire, dupa care se poate continua cu rutina obisnuita de make-up. „Ceea ce Sensiblu reuseste sa realizeze alaturi de Remescar este remarcabil. Bucuria noastra este dublata de faptul ca le oferim clientilor nostri un portofoliu de produse care rezolva probleme importante ale pielii intr-un mod delicat si foarte rapid”, adauga aceasta.

Produsul este disponibil exclusiv in farmaciile Sensiblu, la pretul de 121.99 lei. Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina de facebook Remescar-Sensiblu si pe remescar.com.

Inovatie Remescar

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *