Screenshot 2023-09-07 1107 700x300

IFA 2023: Masina de spalat Samsung ce permite o economie de energie cu 40% mai mare decat cerintele minime ale clasei A si noua pompa de caldura EHS Mono

Noua masina de spalat Samsung si pompa de caldura EHS Mono se numara printre electrocasnicele care ofera utilizatorilor o experienta mai prietenoasa cu mediul din punct de vedere energetic si ecologic

Samsung Electronics a prezentat la IFA 2023 din Berlin, Germania (una dintre cele mai mari expozitii comerciale de produse electronice de consum si aparate comerciale din lume), masina de spalat clasa A care asigura economii de energie de pana la 40% si pompa de caldura EHS Mono. Lansarea masinii de spalat A-40% si a pompei de caldura EHS Mono demonstreaza eforturile Samsung de a promova un stil de viata sustenabil din punct de vedere energetic si ecologic.
Consumatori iau in considerare tot mai mult impactul pe care electrocasnicele il au asupra mediului, acest aspect influentand deciziile lor de cumparare. Prin lansarea masinii de spalat A-40% si a pompei de caldura EHS Mono, Samsung contribuie la satisfacerea nevoilor consumatorilor constienti de mediu.
,,Aceste modele reprezinta o realizare importanta din punct de vedere tehnologic, in special in privinta caracteristicilor inteligente si eficientei energetice pe care le ofera.“, a declarat Junhwa Lee, EVP si sef al echipei de Customer Experience din cadrul diviziei Digital Appliances de la Samsung Electronics.

WM(Product) 600x400
Masina de spalat A-40%: pentru eficienta energetica suplimentara
Noua gama de masini de spalat Samsung va include de anul viitor modele cu un consum de energie cu pana la 40% mai eficient decat cerintele minime ale clasei A . Tehnologiile lor avansate optimizeaza in mod inteligent performanta de spalare si reduc consumul de energie, oferind in acelasi timp o capacitate de incarcare de 10 kg si design Bespoke. Masina de spalat A-40% va fi disponibila pe pietele europene incepand cu primul trimestru al anului 2024.
Masina de spalat va oferi conectivitate SmartThings care poate reduce consumul de energie prin modul AI Energy din SmartThings Energy. Astfel, utilizatorul poate monitoriza cu usurinta consumul de energie zilnic, saptamanal si lunar si sa eficientizeze consumul de energie electrica. Pentru ciclurile de spalare care pot functiona in modul AI Energy , masina de spalat reuseste sa spele 3 cicluri in loc de 1 cu acelasi consum de energie electrica .
Masina de spalat A-40% are AI Wash, insemnand capacitati avansate de detectare a tipului de rufe pentru a imbunatati performanta de spalare si a minimiza deseurile. AI Wash detecteaza greutatea, tipul tesaturii si nivelul de murdarie si optimizeaza inteligent cantitatea de apa si detergent necesara, ajustand continuu timpii de inmuiere, clatire si centrifugare pentru a obtine cele mai bune rezultate, rapid si eficient.
In plus, ciclul Super Speed permite utilizatorilor sa-si spele hainele impecabil, reducand in acelasi timp semnificativ timpul de spalare. Ciclul de spalare se incheie in 39 de minute fara niciun compromis in ceea ce priveste performanta. Acest lucru se realizeaza prin Speed Spray incorporat, care accelereaza spalarea si clatirea prin jeturi puternice de apa.

Noua pompa EHS MONO: incalzire fiabila si costuri reduse cu energia
In portofoliul de pompe de caldura, Samsung a adaugat recent EHS Mono care utilizeaza R290 ca agent frigorific, cu un potential de incalzire globala (GWP) mult mai mic in comparatie cu alti agenti frigorifici .
Noua pompa este capabila sa furnizeze in mod constant apa calda de pana la 75°C pentru incalzirea locuintelor. Acest lucru il face un inlocuitor adecvat pentru sistemele de incalzire din spatiile rezidentiale mai vechi care au fost anterior dependente de pompele pe gaz.
In plus, aceasta pompa de caldura are un schimbator de caldura marit, capabil sa transfere mai multa caldura simultan in comparatie cu o unitate exterioara conventionala. Zona sa de transfer de caldura este cu pana la 39% mai mare, ceea ce permite sa asigure o performanta de incalzire de 100% la temperaturi de pana la -10° C .
O alta functie care poate reduce consumul de energie este modul AI Energy. Prin invatarea modelelor de utilizare ale unui utilizator, acesta ajusteaza temperatura apei calde menajere (ACM) si ofera utilizatorului acelasi nivel de caldura fara a utiliza atat de multa energie .

Despre Samsung Electronics Romania
Samsung Electronics inspira oamenii si creeaza viitorul prin tehnologii si idei. Compania redefineste lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de retea si memorie si a ecranelor profesionale. Pentru cele mai recente stiri, va rugam sa vizitati Samsung Newsroom Romania la news.samsung.com/ro/

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *