I Have Romanian Designers On My Mind

I Have Romanian Designers On My Mind

Designerii romani acapareaza din ce in ce mai mult scena modei internationale, iar acest lucru poate doar sa ne bucure. Colectiile lor sunt apreciate si primesc numeroase premii, iar tot mai multi romani incep sa cumpere si sa poarte branduri din tara.

Molecule F si Mall Promenada lanseaza proiectul I Have Romanian Designers On My Mind, un proiect menit sa celebreze designerii romani care au facut valva in lumea modei si cu care ne mandrim. Vom afla povestile lor, informatii hot despre evolutia modei in Romania de-a lungul anilor, dar si cele mai cautate sfaturi in materie de trenduri si stil.

Fiecare designer adopta un stil propriu si un brand personal, marcat de o creativitate aparte. Printre cei care ne-au acceptat invitatia de a participa in proiectul nostru se numara nume mari, precum Madalina Dorobantu (Pas du Tout), Maria Marinescu, Lana Dumitru, Ioana Ciolacu, Hard Coeur by Sore, Aureliana, Corina Vladescu, Claudia Florentina si Alina Popa (Ostara).

Stay tuned si afla, in curand, de pe pagina noastra de Facebook, povestile noilor colectii ale designerilor romani in 9 interviuri exclusive cu Mirela Bucovicean si descopera creatiile lor in magazinul Molecule F Concept Store, Etaj I.

Ramaneti alaturi de noi pentru multe surprize si insides de la I Have Romanian Designers On My Mind, la Molecule F si Mall Promenada!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *