Hypewit

#hypewitexposed | 5 o’clock tea | Special Edition

#hypewitexposed | 5 o’clock tea

Intimitati cu Adriana Matei (Hypewit)

 

Molecule F: 3 cuvinte care iti definesc stilul:

Adriana Matei: simplu, fresh, neasteptat.

 

M.F.: Ce semnificatie are aliasul tau, Hypewit?

A.M.: “Hypewit” este un cuvant inventat de mine, din “hype” care inseamna tot ce e cool, nou, must-have, iar “wit” este istetimea sireata, inteligenta care te ajuta sa evoluezi, sa te cunosti, sa ai succes si sa ramai aceeasi persoana. In consecinta, “hypewit” este adjectivul folosit de femeile care sunt deopotriva inteligente si frumoase, au stil, sunt naturale atat in aspect cat si in comportament, femei de cariera care au succes si care sunt un model pentru cele care vin din urma.

 

M.F.: Ce ai purta de pe Molecule F?

A.M.: As purta orice de la Maria Marinescu, Maison Raquette, PNK Casual, Smaranda Almasan, Aureliana.

 

M.F.: 5 cuvinte indispensabile:

A.M.: Sinceritate, naturalete, libertate, iubire, responsabilitate.

 

M.F.: Te afli unde ti-ai dorit in acest moment din punct de vedere al carierei?

A.M.: Da. Sunt libera sa fac tot ce imi doresc si ce imi place, iar asta e un lucru minunat care ti se poate intampla in viata. Atat profesionala, cat si personala.

 

M.F.: Daca nu ai fi fost blogger, ce ai fi ales sa fii?

A.M.: Medic. Chiar m-am pregatit singura vreo doi ani pentru Facultatea de Medicina, dar am simtit cumva ca nu asta e chemarea mea.

 

M.F.: Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit?

A.M.: “Sa nu iti fie frica de viata”, un sfat simplu primit recent, dar care ascunde atatea. De asemenea, imi umbla prin minte si un alt sfat, de fapt un titlu de carte, dar care poate functiona perfect si ca sfat: “Nu conteaza cat de bun esti, ci cat de bun poti fi”.

 

M.F.: Cand a fost prima data cand ti-ai dat seama ca iubesti ceea ce porti si crezi ca e super cool?

A.M.: Perioada “emo” din liceu a fost una foarte creativa si experimentala din punct de vedere vestimentar si nu numai, tinand cont ca in clasa a 10-a s-a produs transformarea mea din tocilara in adolescenta cool. Atunci mi-am dat seama de aptitudinile mele de a combina si a da peste cap hainele. Imi placea mult si sa mi le customizez singura.

 

M.F.: Cine sunt eroii tai? Este cineva pe care admiri si te inspira?

A.M.: Eroul meu sunt chiar eu. Oricat de narcisista ar fi aceasta propozitie, sunt foarte mandra de transformarea mea din tocilara in adolescenta cool si apoi in femeie care inspira alte femei. Sunt mandra ca am reusit sa raman eu in lumea asta superficiala, operata, modificata si goala. Admir toate femeile care au reusit si reusesc sa ramana “true to theirselves”, orice ar insemna asta.

Hypewit quote

1

2

Descopera rubrica semnata de Hypewit, “How To Hype” pe blog-ul nostru.

Autor: Miruna Tarabega

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *