How to push creativity to the next level

How to push creativity to the next level

5 designeri. 5 colectii capsula. OLX X Molecule

De fiecare data cand interactionezi cu cineva in online sau la telefon este imposibil sa nu-ti fuga mintea la omul de la cealalt capat al conversatiei: cum arata? oare e cool? care e povestea din spate? ce voce misto are? cred ca exista o chimie? nu-mi place vocea, nu cred ca l-as suporta nici o secunda! face chestii misto, oare cum se imbraca in viata de zi cu zi? Este un fenomen care se sfarseste negresit printr-o sesiune de stalking intens in vasta lume digitala, care are un rezultat simplu: am sau nu am incredere in persoana cu care vorbesc.

Platforma Molecule F prezinta in acest moment peste 70 de designeri si branduri romanesti ale caror povesti sunt spuse prin creatiile lor. Functionam ca interfata intre client si designer si de customer service se ocupa Madalina, care este cu noi nu pentru vocea cristalina cu care raspunde la telefon sau pentru ca da pe dinafara de bunadispozitie, ci pentru ca este one of The Molecules si raspunde cu solutii eventualelor situatii cu care se poate confrunta un client. Vrei un produs si nu exista in stoc? Nu e o problema! Madalina face tot posibilul sa iti faca rost de produs si poate ca nu va reusi, dar tu vei fi happy pentru ca ea ti-a oferit toate variantele posibile si tu ai dat checkout cu un cos plin pentru ca ai avut o experienta de shopping in care nu doar produsul a fost important, ci si detaliile lui, povestea din spate, ai aflat informatii despre creator, ai interactionat cu om misto cu care aproape ca te-ai imprietenit si DA, vei reveni!

Imi imaginez cum ar fi daca fiecare client Molecule F, in loc sa vorbeasca cu Madalina, ar vorbi cu designerul de la care vrea sa cumpere si continui acest exercitiu de imaginatie cu, let’s say, ora 11:30 PM in Ajun de Craciun, pentru ca da, suntem online si se mai intampla.

Unde vreau sa ajung, la OLX vreau sa ajung. Pentru ca DA, avem un proiect absolut minunat care se lanseaza just now!

In cazul OLX vorbim despre accesul direct la o mare de anunturi si implicit articole vandute si  interactiune one to one cu fiecare vanzator in parte. Sa va povestesc ce a facut OLX de curand: a lansat HOW TO OLX – un call to action catre vanzatori, sa-i primeasca in casele lor si sa le arate cum iau nastere obiectele pe care noi le putem cumpara de pe OLX.

Let’s dig deeper into the subject si cu aceasta ocazie ne intoarcem la OLX X Molecule F. Am ales 5 designeri de pe platfoma Molecule F si le-am lansat challenge-ul sa creeze fiecare cate 3 piese pornind de la 3 piese achizitionate de pe OLX. Ce a rezultat nu are rost sa explic in cuvinte, asa ca push play and see for yourself:

Multumiri pentru implicare acestui Proudly powered by Creativity Squad de neegalat:

Alina Cernatescu – brandul premium definit de arta senzualitatii. Designul incorporeaza drapaje elegante si broderii originale, realizate exclusiv in atelierele Alina Cernatescu.

How to push creativity to the next level - Alina Cernatescu

How to push creativity to the next level - Alina Cernatescu

Corina Boboc – designerul si scenograful care sterge bariera sofisticata si oficiala dintre catwalk si public demosntrand ca hainele elegante pot fi purtate si fara ca femeia sa fie incorsetata.

How to push creativity to the next level - Corina Boboc

How to push creativity to the next level - Corina Boboc

Le Petit Indigent – brandul care celebreaza valorile unei inocente care nu-si cenzureaza curiozitatea si pasiunea pentru experiment, dovada ca poate exista armonie si echilibru intre extreme: simplu si luxury, nisa si mainstream.

How to push creativity to the next level - Le Petit Indigent

How to push creativity to the next level - Le Petit Indigent

Mihaela Gherlan – brandul care pune a twist in everything: urban twist, elegant with a twist, negru with a twist. Mult negru, materiale calitative, asocieri inedite de forme si materiale. Haine pe care trebuie sa le ai pentru ca vorbesc despre personalitatea ta.

How to push creativity to the next level - Mihaela Gherlan

How to push creativity to the next level - Mihaela Gherlan

Optimef – Niste cool romanesc. Din nou. brandul care aminteste ca in Romania s-au produs lucruri cool inainte sa stim ce inseamna cool. Lucreaza mult cu forme geometrice simple si accente de culori primare, reunite in produse care imbina perfect frumusetea cu functionalitatea, rezultate in obiecte de lux discret, cu poveste.

How to push creativity to the next level - Optimef

How to push creativity to the next level - Optimef

Va invitam pe: https://howto.olx.ro/ pentru a urmari toate povestile romanilor creativi din comunitate OLX.

Credit Foto: Marian Adochitei

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *