How To Hype: What would Melania wear?

How To Hype: What would Melania wear?

What would Melania wear?

Melania Trump este una dintre cele mai bine imbracate femei. Si nu vorbesc doar de lumea politica. Cu mici exceptii, outfit-urile ei au fost mereu on point. O aparitie mereu stylish, decenta, cu mult bun gust, rafinata, super fashion, cu multa personalitate. Am incercat, cu limitele de rigoare, sa alcatuiesc niste tinute in stilul Primei Doamne.

How To Hype: What would Melania wear?

Stiu, veti spune ca nu este doar meritul Melaniei, ci si a stilistului care se ocupa de ea, Hervé Pierre, un designer care a lucrat pentru case celebre precum Balmain, Oscar de la Renta sau Carolina Herrera. Dar el a mai imbracat alte trei prime doamne ale Americii inainte de Melania: Laura Bush, Hillary Clinton sau Michelle Obama. Si spun cu mana pe inima ca nu imi aduc aminte de niciun outfit de-ale lor. Deci, categoric, femeia care le poarta face diferenta.

How To Hype: What would Melania wear?

How To Hype: What would Melania wear?

Nu stiu multe despre Melania si nici nu am cautat-o pe Google pentru ca nu ma intereseaza aspecte din viata personala sau politica, ma bucur de mesajul pe care ea il transmite prin hainele pe care le poarta. Si, Doamne, ce imagine absolut impecabila poate sa aiba: lungimea fustei sau rochiei este mereu acolo unde trebuie sa fie, decolteul asemenea, nu exagereaza cu accesorizarea sau cu aglomeratia de culori si printuri, volumele si taieturile creeaza mereu echilibrul perfect pentru silueta ei. Cine nu isi aduce aminte costumul bleu Ralph Lauren pe care l-a purtat in Ziua Inaugurarii sau rochia alba Hervè Pierre purtata pentru Freedom Ball?

How To Hype: What would Melania wear?

How To Hype: What would Melania wear?

Si ce ma bucura cel mai mult este coafura. I M P E C A B I L A de fiecare data. Ca sa nu mai vorbim de machiaj. Totul este simplu, curat, natural, cu mult bun gust.

Clar, Melania este un exemplu de ASA DA la partea de stil pentru femeile din politica.

Sacou Cactus the Brand

Pantaloni Concepto

Rochie alba Andreea Raicu

Rochie flori Nissa

Proiect realizat in colaborare cu Molecule F Concept Store, Promenada Mall

Foto: Sergiu Machidon (TheHypeHunter)

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *