How To Hype: Sarbatorile vin, sarbatorile vin!

How To Hype: Sarbatorile vin, sarbatorile vin!

Sarbatorile vin, sarbatorile vin!

In fiecare an, perioada premergatoare sarbatorilor de iarna este un adevarat balamuc. Contrar povestilor pentru copii unde totul este linistit si pasnic, in viata reala se instaleaza o agitatie si o nevroza de nestapanit. Unde facem Craciunul, unde facem Revelionul, gatim sau nu gatim masa de sarbatori, ce cadouri cumparam, mergem la munte sau plecam din tara si, nu in ultimul rand, cu ce ne imbracam? Cea din urma capcana poate isca razboaie daca nu este tratata cu relaxare si cu un procent cosiderabil de indiferenta.

Mi-am propus sa initiez un tratat de pace intre toate little black dress-urile, toate paietele, penele, catifelurile si dantelurile din magazine si din garderobe, tratat care va veni in fiecare saptamana cu o propunere vestimentara care sa ajute la sanatatea mintala, dar si vizuala, individuala si colectiva. Nu va fi nevoie sa va dati peste cap financiar sau energetic, ci poate doar sa reinventati piese vechi sau sa think outside the box.

Ep 1: Lacul lebedelor

Fina si delicata, jucausa si inocenta, doar o lebada ar indrazni sa poarte alb cand toata lumea poarta negru. Albul intinereste si te face sa arati fresh no matter what. Poti alege sa fii o viziune stralucitoare intr-o rochie lunga alba din paiete, cu manusi lungi din piele si messy hair, ca o adevarata Craiasa a zapezii. Dar eu am mai incalzit climatul si am scurtat rochia la care am adaugat o pereche de pantaloni usor shiny, o centura masiva care sa mai taie din dulcegarie si o pata subtila de culoare in pantofii rosii.

Daca inca te intrebi unde sa porti aceasta tinuta, iti propun o cina intima cu familia la un restaurant de Craciun, ca sa scape toata lumea de frenezia cozonacilor, sarmalelor si fripturilor preparate in casa. Si indraznesc chiar sa spun ca poate fi purtata si de Revelion, cu o pereche de cercei lungi cu pietre transparente, intr-un ambient elegant, cu artificii la miezul noptii si un pian care sa intretina atmosfera. Daca vrei sa plusezi pe ringul de dans, atunci scapa de pantaloni si poti ajunge direct in club.

How To Hype: Sarbatorile vin, sarbatorile vin!

How To Hype: Sarbatorile vin, sarbatorile vin!

How To Hype: Sarbatorile vin, sarbatorile vin!

How To Hype: Sarbatorile vin, sarbatorile vin!

Rochie Parlor | Centura Hedare | Pantaloni Concept a Trois – Molecule F Concept Store

Instagram: @hypewit

Proiect realizat in colaborare cu Molecule F Concept Store, Promenada

Photos: Sergiu Machidon (TheHypeHunter)

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *