How To Hype: Rochia scurta de vara

How To Hype: Rochia scurta de vara

Rochia scurta de vara

Peste 30 de grade, soare puternic, asfalt incins sau nisip care arde, vacanta sau poate program prelungit la birou, slapi sau pantofi barbatesti. Vara devine din ce in ce mai complicat sa gasesti varianta optima de a te imbraca nici sa nu mori de cald, nici sa fii prea dezgolita.

How To Hype: Rochia scurta de vara

How To Hype: Rochia scurta de vara

Rochiile scurte sunt gura de aer proaspat si varianta versatila de a combina piese care sa functioneze pentru orice anotimp. Desigur, capcana este sa stii ce rochie sa alegi si cat de scurta iti poti permite sa fie. Ati putea crede ca doar niste picioare subtiri, lungi si aproape perfecte ar putea defila cu o rochie scurta, dar imi permit sa va contrazic. Materialele fluide, volanele, drapajele, suprapunerile sunt trick-urile care va pot scoate din impas.

Desi este vara si poate orice regula isi permite sa fie incalcata, eu propun sa echilibram mereu situatia. Rochia foarte scurta cere un decolteu timid, asa cum indrazneala voluptatii pieptului face pereche cu o lungime generoasa a rochiei. Joaca-te cu transparentele, asimetriile, suprapunerile. Poarta rochia scurta la plaja, cu costum de baie si o esarfa supradimensionata sau pentru o seara in oras, cu cizme largi de cowboy si parul ciufulit. Da, poti lua cu tine amintirea frumoasa a verii si cand vine toamna, combinand rochia scurta cu o rochie mai lunga pe dedesubt sau cu o pereche de jeans. Cu o maleta pe dedesubt, pantaloni de lana si bocanci ai putea indrazni sa iei vara chiar pana in iarna.

How To Hype: Rochia scurta de vara

How To Hype: Rochia scurta de vara

Stiu ca este tentant, dar, ca de obicei, pentru ca investitia sa fie cat mai profitabila, alegeti culori soft si imprimeuri minimaliste, subtile. Pluseaza cu accesoriile si bronzul aferent!

How To Hype: Rochia scurta de vara

Rochie Corina Vladescu

Instagram: @hypewit

Proiect realizat in colaborare cu Molecule F Concept Store, Promenada Mall

Photos: Sergiu Machidon (TheHypeHunter)

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *