How To Hype: Cand este despre nimic

How To Hype: Cand este despre nimic

Cand este despre nimic

Multe zile libere, o saptamana usoara, vreme nici prea prea, nici foarte foarte, un Bucuresti liber si linistit. Pentru o perioada. Asa ca articolul asta este despre nimic…altceva decat bucuria de a fi, placerea de a fi constient si prezent. Iar pentru asta nu iti trebuie un outfit anume.

Desigur, pentru fiecare starea de bine are un corespondent in garderoba, se traduce printr-o tinuta preferata, fie o rochie larga cu buzunare, in care te simti bine fie ce burger/pizza/spaghete/inghetata o fi, fie papucii aia pe care ii porti indiferent daca ai sau nu pedichiura facuta, fie bustiera aia care te face sa te mandresti ca nu ai mai mancat fast food de ceva vreme.   

How To Hype: Cand este despre nimic

How To Hype: Cand este despre nimic

Nu mi-am propus sa scriu despre ceva, asa cum nu mi-am setat o idee despre ce anume voi poza. Am intrat in magazinul din Promenada Mall si m-am lasat condusa de instinct, de starea de relaxare, de faptul ca a venit vara (more or less), ca pot sa mananc ca un om normal (long story short, am scapat de toate intolerantele), ca accept atat zilele bune, cat si zilele mai putin bune.

How To Hype: Cand este despre nimic

How To Hype: Cand este despre nimic

How To Hype: Cand este despre nimic

Si a iesit acest outfit care imi place la nebunie si pe care l-as purta forever. Si asa mi-am dat seama ca e ok sa mai pleci la drum nepregatit, sa te hotarasti pe parcurs, sa ai incredere mai mult in instinct si mai putin in cunoastere. Desigur, una nu o exclude pe cealalta, dar parca e mai frumos sa simti ceva in stomac decat sa iti explodeze capul.

Asadar, sa fie vorba despre nimic. Ceva ce nu poate si nu trebuie sa fie scris, descris, inteles, explicat, aratat, apreciat, confirmat. Ceva ce ne place fiecaruia in parte, dar pe care ne e greu sa punem degetul. Sa-i spunem…viata.

Sacou & Pantaloni Irina Schrotter

Bustiera Cactus the brand

Proiect realizat in colaborare cu Molecule F Concept Store, Promenada Mall

Foto: Sergiu Machidon (TheHypeHunter)

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *