Picture1

Molecule F Concept Store | Din Online in Offline

Molecule F Concept Store a fost continuare fireasca a platformei virtuale deja construita care curatoria de ani buni design romanesc

Evenimentul de inaugurare a avut loc in 27 octombrie 2015 si a atras sute de iubitori de moda, care au descoperit in premiera galeria concept de la nivelul 1 al centrului comercial, Molecule F Concept Store reunind 43 de designeri si branduri consacrate ca valori romanesti, cea mai extinsa selectie de articole vestimentare, accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice si parfumuri organice ingloband peste 800 de produse.

Picture2
Ocupand o suprafata de 300 mp, Molecule F Concept Store a fost gandit ca cel mai mare magazin exclusiv dedicat designului romanesc. Proiectat modular pentru a fi putea fi transformat si regandit permanent, cu o zona dedicata pentru sedinte foto si un lounge, oferind posibilitatea de a trece din zona comerciala catre o adevarata experienta fashion & lifestyle, un plus fiind adus si de personalul dedicat pentru a fi la dispozitia cumparatorilor cu sfaturi si consultanta de specialitate. Inca de la intrare elementele modulare si designul spatiului creand o experienta inedita, unde detaliile industriale se imbina cu proiectiile video si cu mix-ul de culori metalizate. Experienta fiind mai departe intregita de multitudinea de materiale si texturi propuse de designerii romani.

Picture3 (1)

Concept Store-ul Molecule F de la Promenada nu este doar un magazin cu vestimentație si accesorii, ci un spatiu multisenzorial, in care cele cinci simturi sunt reprezentate armonios”, a spus Mirela Bucovicean, fondator Molecule F.

Printre designerii si brandurile romanesti care s-au asezat pe raftulrile Molecule F Concept Store se numara: Adelina Ivan, Ana Alexe, Alexandra Abraham, Anarchik, Claudia Castrase, Corina Vladescu, Clara Rotescu, Concept Atrois, Cielle Couture Elena Perseil, Hedare, Ioana Ciolacu, Irina Marinescu, Iutta, Your Personal Aroma, Joomay, Kristina Dragomir Lana, Le Petit Indigent, Laura8, Lady Magpie, Manokhi, Madeleine, Moogu, Marie Nouvelle, Murmur, Maria Marinescu, Marami, Norina ST, Parlor, Pink Moss, Pas du Tout, Raluca Mihalceanu, Silvia Serban, Skin Deep, Smiles Bags, Smiling Shoes, Venera Arapu.

Dupa proiecte de colaborare care s-au dovedit un real success cum ar fi Molecule F @ Magazinul Eva sau Pop Up Store-ul Molecule F @The Place, decizia de a avea un concept store marca Molecule F a fost doar o chestiune de timp.
Magazinul din Promenada a fost gandit in cele mai atente detalii pana in punctul in care
cele mai sonore nume din designul autohton sa fie cumulate in acest spatiu multisenzorial dintr-un centrul commercial.

Molecule F Concept Store | Din Mall in inima Bucurestiului
O noua locatie, o noua atmosfera si o noua destinatie pentru designul romanesc autentic. Am deschis Casa Molecule F in 2018. In cadrul noului spatiu regasindu-se Molecule F Concept Store la parter, birourile The Molecules si boutique-ul de PR Molecule PR la etajul I, familia Molecule F fiind acum concentrata intr-un singur loc reprezentativ.

Picture4 (1)
Noul Molecule F Concept Store s-a deschis pentru a oferi o altfel de experienta de shopping on si offline in nucleul Bucurestiului. Intr-un spatiu cu arhitectura belle epoque, conturat de elemente industriale modulare si un touch de eleganta si glamour, a fost acomodata o selectie stricta si restransa de designeri si brand-uri consacrate si emergente. O buna parte dintre cele peste 300 de itemuri selectate fiind realizate exclusiv pentru Molecule F Concept Store, piese unicat sau limited edition, ori altele care pot fi gasite in avant premiera aici.

Picture5 (1)
Molecule F is renewing its vows: different by choice; unique by selection; driven by authenticity. Este manifesto-ul nostru si promisiunea pe care am facut-o de la bun inceput. Am deschis un loc pe care noi il numim acasa si pe care sper ca si designerii selectati il vor considera la fel. Este un spatiu in care exploram frumosul, calitatea, unicitatea si exclusivitatea. Molecule F a scris o noua pagina offline din istoria sa: Molecule F Concept Store, un tribut adus industriei de design autohton pe care a sustinut-o de la bun inceput.a declarat Mirela Bucovicean.

Picture6
Molecule F Concept Store continuand sa se distinga ca o galerie-concept prin asigurarea selectiei de moda & lifestyle, produsele devenind posesiuni pentru viata ce definesc ideea longevitatii in cadrul designului, spre deosebire de tendintele de scurta durata. 24 de designeri si brand-uri s-au alaturat pentru a sustine cu tarie acest crez: Alina Cernatescu, Ana Alexe, Andra Handaric, Anayd Blu, Atelierul de Portelan, Claudia Florentina, Corina Vladescu, Diana Amar, I love Parlor, Keszeg Agnes, Maria Marinescu, Mews, Minionette, Monom, Murmur, Musat, Optimef, Parlor, SAC, Smaranda Almasan, Thallo, Venera Arapu, What if I Fly, Wild Olive.

Picture8 (1)

Acesta fiind doar un nou episod, deoarece asa cum v-am obisnuit, suntem mereu in continua transformare si dezvoltare.

Picture7
To be continued…
Molecule F Concept Store
Proudly Powered by Romanian Designers.
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *