HMxBalmainAlessandra-Ambrosio-Bella-Hadid-Ophelie-Guillermand-Olivier-Rousteing-Dudley-OShaughnessy-Constance-Jablonski-Gigi-Hadid-Kendall-Jenner-Benjamin-Benedek

#HMBALMAINATION s-a reunit la New York pentru a sarbatori grandios moda

HMxBalmainAlessandra-Ambrosio

Seara trecuta, pe Wall Street din New York, colectia Balmain x H&M a fost prezentata in premiera mondiala pe podium, in fata unui public format din numeroase celebritati. Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley si Alexa Chung s-au aflat printre invitatii care au urmarit in exclusivitate prezentarea colectiei plina de stralucire, captivanta si bogata in detalii, conceputa de Olivier Rousteing. Aceasta va fi disponibila in 250 de magazine din intreaga lume, precum si online, incepand cu data de 5 noiembrie 2015.

HMxBalmainBella-Hadid

Evenimentul de aseara  a fost la fel de indraznet si de impresionant precum creatiile lui Rousteing, imbinand moda si muzica pentru a sarbatori lansarea colectiei intr-un cadru avand ca tema de inspiratie o statie de metrou futurista. Dupa avanpremiera exclusiva a clipului campaniei, a carui protagonista este Kendall Jenner, trupele de dans au animat invitatii pentru prezentarea in care au defilat modele precum Gigi si Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss si Joan Smalls.

HMxBalmainJoan-Smalls

Dupa prezentarea de moda, formatia Backstreet Boys a surprins multimea cu un spectacol live exclusiv ce a insuflat energia specifica ritmurilor anilor ’90. Publicul, din care au facut parte vedete si reprezentanti ai presei de moda, a intrat in atmosfera si a sarbatorit dinamismul #HMBalmaination pana tarziu in noapte. Toti fanii din intreaga lume au fost invitati sa urmareasca live evenimentul prin aplicatia Periscope sau pe retelele sociale cu hashtag-ul #HMBalmaination.

HMxBalmainDiane-Kruger

„Pentru mine, seara aceasta a fost un vis devenit realitate. Energia si ritmul sunt nemaipomenite, iar concertul exclusiv Backstreet Boys pentru Balmain x H&M a fost incredibil. Sunt onorat sa colaborez cu H&M, iar aceasta lansare este un eveniment pe care nu il voi uita niciodata”, a declarat Olivier Rousteing, Director de Creatie la Balmain.

HMxBalmainJourdan-Dunn-Kendall-Jenner-Ann-Sofie-Johansson-Olivier-Rousteing-Dudley-OShaughnessy-Gigi-Hadid

„Lansarea a reprezentat o reflectie autentica a colectiei Balmain x H&M, plina de energie, optimism si stralucire. A fost o experienta unica in viata si suntem nerabdatori sa impartasim aceasta senzatie cu clientii nostri din intreaga lume odata ce colectia va fi disponibila in magazine”, a afirmat Ann-Sofie Johansson, Director de Creatie la H&M.

HMxBalmainGigi-Hadid-Kendall-Jenner-Jourdan-Dunn

HMxBalmainRosie-Huntington-Whiteley

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *