H&M impreuna cu GP & J BAKER

H&M x GP & J BAKER

H&M impreuna cu GP & J BAKER, faimoasa casa de design interior, lanseaza o colectie dedicata femeilor

H&M anunta cu mult entuziasm urmatoarea colaborare de printuri cu renumita casa britanica de textile GP & J Baker, care a fost fondata acum 100 de ani, in anul 1884. Colectia este formata din printuri veritabile ale arhivelor GP & J Baker in combinatie cu piese vestimentare create de echipa de design a H&M si va fi disponibila in magazinele selectionate, cat si online, incepand cu 2 August.

H&M impreuna cu GP & J BAKER

Suntem extrem de incantati si onorati sa colaboram cu H&M. Printurile selectionate pentru aceasta colectie sunt parte din ADN-ul unic al casei GP & J Baker. Acestea sunt unele dintre cele mai insemnate si pretuite design-uri, iar faptul ca avem ocazia sa le vedem continuandu-si calatoria intr-o noua maniera inovativa si interesanta, direct in lumea modei, este o perspectiva minunata.” declara Ann Grafton, Managing Director si Director de creatie al GP & J Baker.

Printurile GP & J Baker folosite in aceasta colectie sunt unele dintre cele mai iubite si mai apreciate din intreaga arhiva. Printre acestea se numara si Magnolia, pe care William Turner a pictat-o pentru G P & J Baker in 1913. Clasica Pasare Orientala, dar si Pasarea Hortensie, sunt mixate cu forme geometrice puternice cum ar fi modelul Fretwork, un omagiu adus marelui artist Jean Durand.

Colectia este una pura si luminoasa cu o gama variata de piese romantice dar sofisticate in acelasi timp. Siluetele sunt lungi, fluide, voluminoase si contin detalii precum maneci evazate si insertii de dantela.

H&M impreuna cu GP & J BAKER

Este o perioada minunata pentru a purta printuri si modele care au o poveste de spus, astfel ca suntem extrem de incantati de aceasta colaborare, cu una din cele mai prestigioase case de textile si design. Piesele acestei colectii sunt feminine dar puternice in acelasi timp, cu un aspect relaxat. Speram ca vor fi extrem de indragite de cei care apreciaza moda dar si decoratiunile interioare.”, declara Pernilla Wohlfahrt, Director de creatie H&M.

H&M impreuna cu GP & J BAKER

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *