H&M si Eytys

H&M si Eytys

H&M si brandul de referinta Eytys vor colabora pentru o colectie unisex de incaltaminte, piese vestimentare si accesorii

H&M este extrem de incantat sa anunte colaborarea cu brandul suedez Eytys, bazat in Stockholm. Eytys este cunoscut pentru modelul lor de incaltaminte cu linii simple si talpa voluminoasa, abordarea unisex si capsele extrem de bine lucrate care se regasesc in piesele de imbracaminte. Linia Eytys x H&M va fi compusa din incaltaminte unisex si vestimentatie atat pentru adulti, cat si pentru copii. Colectia va fi disponibila in magazinele selectionate din intreaga lume, cat si online, incepand cu 24 Ianuarie 2019.

Estetica abordata de catre Eytys isi are radacinile in era digitala, dar si in libertatea de a nu tine cont de gen sau varsta. Cele doua branduri au extras esenta ADN-ului Eytys si au conceput o colectie unisex de incaltaminte si piese vestimentare. Pe langa tenisi, pantofi si ghete din piele, panza si piele intoarsa, linia include si jachete, topuri si pantaloni din materiale precum bumbac, imitatie de piele, nylon si denim. Creata de catre echipa de design H&M impreuna cu Eytys. toate modelele de incaltaminte poarta amprenta specifica Eytys, in timp ce piesele vestimentare au siluete neutre, fara a putea fi facuta diferenta dintre cele pentru femei si cele pentru barbati.

Printuri de piele de sarpe, imitatie de piele lucioasa si accentele subtile de piele intoarsa sunt mixate cu bumbacul rigid si imprimeurile cu mesaje. Paleta de culori este compusa din nuante de verde inchis, galben aprins, bej khaki, indigo, alb si negru. Totul poate fi mixat cu usurinta, indiferent de starea de spirit, permitand fiecarui iubitor de moda sa isi exprime atat stilul personal cat si increderea in sine. Fiecare pereche de incaltaminte se afla intr-o cutie care poarta semnatura pictoritei Zoe Barcza.

Cu aceasta colaborare ne dorim sa prezentam clientului H&M filozofia noastra, compusa din piese functionale care nu tin cont de gen. Colectia este despre proportii, conturand siluete unisex distincte, marcate de lejeritate si design voluminos. Ideea Eytys este aceea a unui look emblematic, menit sa inspire integritate, atitudine si incredere.

Max Schiller, Director de creatie Eytys

Am admirat faptul ca Eytys au o maniera distinctiva proprie, de aceea initial i-am abordat pentru a crea impreuna o linie de incaltaminte. Ulterior, dupa prima noastra intalnire, ne-am gandit sa cream o intrega colectie, pentru a oferi clientilor nostri o experienta completa in estetica brand-ului. Cu aceasta colaborare ne dorim ca iubitorii de moda sa aiba acces la un look complet, cu proportii voluminoase si incaltaminte de referinta, fara a tine cont de gen.

Ross Lydon, Director de creatie al departamentului pentru barbati H&M

H&M si Eytys

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *