covver

H&M PREZINTA NOUA COLABORARE CU BRAND-UL CULT JAPONEZ, TOGA

H&M anunta cu mandrie o colaborare speciala cu TOGA, un brand premium independent, bazat in Tokyo. Fondat în anul 1997 de catre Yasuko Furuta, TOGA a castigat notorietate pe plan international datorita viziunii sale unice asupra pieselor clasice, definite printr-un stil individual si androgin. Colectia va cuprinde piese de referinta atat pentru femei, cat si pentru barbati, reinterpretate din arhiva TOGA, intr-o maniera contemporana. Colaborarea TOGA ARCHIVES x H&M va fi disponibila in magazinele selectionate si online pe hm.com incepand cu data de 2 Septembrie.

 Yasuko Furuta a construit acest brand prin energie pozitiva si piese moderne, care exploreaza senzualitatea intr-un mod neobisnuit, iar aceasta colaborare ramane fidela misiunii sale de a explora idei noi care devin viitoare standarde. Favoritele semnate TOGA sunt reinventate in colectia TOGA ARCHIVES x H&M – trenciuri hibrid, camasi cu imprimeu in dungi deconstruite, fuste plisate si rochii cu decupaje. Piesele destinate femeilor cuprind costumul cu detalii precum buzunarele cu perle sau pelerina din matase, iar paleta de culori consta in nuante de bleumarin, gri si negru; rochiile si fustele cu imprimeuri florale sau carouri indraznete se imbina perfect cu tricotajele deconstruite. Pentru barbati, imprimeurile esarfelor se regasesc in jachetele voluminoase reversibile, dar si in piesele lejere sau trenciul hibrid, alaturi de puloverele si camasile reinterpretate.

33iohgfcvbnm

,,Moda este o cale minunata prin care iti poti exprima pasiunile intr-un mod non-verbal. Este mult mai rapid decat printr-o conversatie despre operele de arta, muzica sau cartile pe care le apreciezi. Cand am lansat brand-ul TOGA am vrut sa creez haine pentru oamenii care sunt plini de curiozitate si care nu se tem de schimbare. Prin aceasta colaborare, sunt incantata sa impartasesc cu un nou public piesele TOGA,” declara Yasuko Furuta, Fondator si Director de Creatie TOGA.

 ,,La H&M am admirat-o intotdeauna pe Yasuko Furuta pentru modul in care le confera pieselor sale o personalitate puternica. Ii plac provocarile, in special cele  intampinate in crearea unei tinute avangardiste, care este, de asemenea, usor de purtat. A fost o placere sa petrec timpul cu ea si echipa sa, fiind inspirata de creatiile din arhiva TOGA. Astept cu nerabdare sa vad cum clientii nostri din intreaga lume  vor purta aceste piese jucause si in acelasi timp moderne, in mod special decupajele senzuale in stilul caracteristic TOGA”, declara Ann-Sofie Johansson,  Consilier de Creatie H&M.

H&M PREZINTA NOUA COLABORARE CU BRAND-UL CULT JAPONEZ, TOGA

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *