H&M anunta colectia de designer a anului 2017

H&M anunta colectia de designer a anului 2017

H&M si Erdem lanseaza colectia de designer 2017 in noiembrie

Celebrul producator Baz Luhrman semneaza campania de comunicare

H&M a dezvaluit cel mai asteptat secret al anului. Retailerul vestimentar a anuntat ca in toamna va lansa la nivel global si in Romania o colectie limitata speciala impreuna cu designerul londonez ERDEM. Acesta este un nume deosebit de indragit de celebritati din lumea intreaga si de industria de fashion, iar creatiile sale sunt prezente in garderobele iubitorilor de moda din intreaga lume. Colectia ERDEM x H&M va fi disponibila in magazinele selectionate din intreaga lume, precum si pe hm.com, incepand cu 2 noiembrie 2017.

ERDEMxHM

Pentru prima data in cariera sa, ERDEM lanseaza parte a colaborarii cu H&M prima sa colectie pentru barbati, alaturi de modelele ce vor fi realizate pentru femei.

Pentru campania de promovare si directia creativa, H&M a ales un nume cu greutate la Hollywood, producatorul de filme Baz Luhrmann, care isi va aduce viziunea in prezentarea acestei colectii catre publicul larg.

Baz Luhrmann

ERDEM crede in puterea frumusetii si exploreaza referintele istorice si amintirile personale in fiecare dintre creatiile sale. Pentru campania ERDEM x H&M, designerul va relua si reinterpreta temele creative din unele dintre cele mai apreciate colectii ale sale, combinand imprimeurile, texturile si maiestria detaliilor, pentru care este renumit.

Sunt foarte fericit sa colaborez cu H&M si sa imi extind potentialul creativ la o scara complet noua, inclusiv prin realizarea unei colectii pentru barbati, fapt care reprezinta o noutate absoluta pentru mine. In plus, este o veritabila placere sa colaborez cu Baz Luhrmann, unul dintre cei mai importanti povestitori contemporani”, a declarat Erdem.

Erdem Moralioglu

Pentru mine, moda inseamna intotdeauna mai mult decat imbracaminte, este o forma de exprimare – o forma a artei, de sine statatoare. Sunt extrem de incantat sa colaborez cu ERDEM si H&M pentru a aduce in fata publicului povestea acestei colectii unice”, spune Baz Luhrmann.

Din momentul in care am inceput sa discutam cu Erdem despre colaborare, am fost captivata de viziunea lui. Pentru colectia ERDEM x H&M, designerul aduce la viata un univers fermecator, plin de frumusete, delicatete si detalii atent alese. Piesele colectiei sunt deosebite si promit sa devina de referinta in garderobele iubitorilor de moda din intreaga lume”, a adaugat Ann-Sofie Johansson, Consilier Creativ la H&M.

H&M anunta colectia de designer a anului 2017

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *