H&M a realizat tinutele unicat purtate la Gala MET de vedete precum Nicki Minaj, Future si Ashley Graham

H&M a realizat tinutele unicat purtate la Gala MET de vedete precum Nicki Minaj, Future si Ashley Graham

H&M a creat tinutele pentru Nicki Minaj, Future, Ashley Graham, Joe Jonas, Jourdan Dunn, Sasha Lane si Stella Maxwell pentru editia din 2017 a galei Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit

Anul acesta, tematica aleasa pentru MET Gala, a fost expozitia Rei Kawakubo/Comme des Garcons din acest an de la Costume Institute: Art of the In-Between. Toate tinutele au fost create special pentru acest eveniment, H&M fiind prezent la MET Gala pentru a treia data consecutiv, iar tematica din acest an a fost apropiata brand-ului, data fiind colaborarea acestuia cu Comme des Garcons in 2008.

„A fost o onoare pentru echipa H&M sa creeze aceste tinute inspirate de Rei Kawakubo/Comme des Garcons, unul dintre cei mai importanti si influenti designeri de moda ai timpurilor noastre. Fiecare tinuta H&M este conceputa special, bazandu-se atat pe universul creativ al lui Kawakubo, cat si pe stilul invitatilor nostri”, a declarat Pernilla Wohlfahrt, director creativ H&M.

Nicki Minaj H&M

„Colaborarea cu H&M a fost incredibila, o experienta unica. Tinuta realizata este una speciala pentru mine si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa o pot purta. Elementele cheie ale costumului meu sunt trena, impodobita cu o multitudine de cristale Swarowski, florile si cureaua care reda portretul lui Kawakubo,” a declarat Nicki Minaj.

Ashley Graham, care a fost prezenta pentru prima data la o gala MET s-a declarat si ea incantata de tinuta realizata de H&M si de cooperarea cu echipa de designeri. Ea a purtat o tinuta in combinatie alb/rosu, decorata cu volane fluide din organza de matase rosie. In ceea ce priveste colaborarea cu vedetele masculine, rapperul Future si Joe Jonas au declarat ca personalitatea lor si tematica galei s-au imbinat perfect in tinutele realizate impreuna cu echipa de design a H&M.

H&M MET Gala 2017

H&M MET Gala 2017

H&M MET Gala 2017

In vreme ce Future a mizat pe un frac negru, realizat din matase organica, lana si TENCEL® si accesorizat cu un detaliu reprezentat de un craniu negru brodat manual, cu o inima rosie din cristal Swarowski, Joe Jonas a ales un costum grena din matase dublata. La acesta, a adugat o camasa neagra, realizata 100% din matase organica, accesorizata cu un papion negru.

Alte vedete precum modelul Jourdan Dunn, actrita Sasha Lane si modelul Stella Maxwell au purtat si ele la eveniment tinute extrem de elegante, special realizate de catre H&M. Printre detaliile tinutelor se remarca volanele diafane si croielile asimetrice, perlele, iar ca si materiale organza si catifeaua.

H&M MET Gala 2017

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *