Harper’s BAAZAR for Molecule F: Uncut version, True story!

Stii cum te uiti la unii oameni si nu stii unde sa-i plasezi in peisaj, in habitatul personal emotional, in folderere frumos ordonate, sau nu, din mental? Cam asa mi s-a intamplat si mie cu Andrei Iovu. Era tipul acela inalt cu niste mustati adorabile, pe care il vedeam foarte rar la evenimente si cu care as fi vrut sa socializez dar nu stiam cum sa abordez problema, ca sa nu mai zic ca oricum nu aveam subiect. In fine, nici nu prea stiam cu ce se ocupa, doar ca mi se parea interesant si am o slabiciune pentru oamenii interesanti. Lui Andrei Iovu i-am dus prima oara, personal, haine de la Molecule F pentru un pictorial. I-am facut si un proces verbal de predare primire si asa am aflat ca-l cheama si Theodor. Deci da, prima cerere de haine pentru un pictorial am primit-o de la Harper’s BAAZAR, din partea distinsului domn Andrei Theodor Iovu.  Mazal Tov, cum ar zice prietena noastra Noemi Revnic!

 

Video aniversar Lil & Andrei, Harper's Bazaar pentru Molecule F
Video aniversar Lil & Andrei, Harper's Bazaar pentru Molecule F

Cu Lil am alta poveste. Lil era mereu “la pachet” cu Iovu, dar nici cu ea nu stiam care-i treaba, ce face, cu ce se ocupa. De fapt, la inceput, am crezut ca este vreo studenta straina (nici nu prea vorbea, ce-i drept) care face internship la Harper’s BAAZAR, ceva frantuzoiaca metisa cu oriental, ca prea tinea distanta si era retrasa. Intr-o zi, Lil ne-a cerut niste produse pentru un alt pictorial si atunci am pus mana pe telefon si am vorbit ca fetele si am avut sentimentul ala placut ca e cineva acolo care ma intelege, care stie despre ce vorbesc. Nu stiu Lil, ti-am multumit cumva pentru asta?

 

 

Lil Bulgac, Andrei Iovu, Noemi Revnic, Ina Borcea
Lil Bulgac, Andrei Iovu, Noemi Revnic, Ina Borcea

 

 

Intre timp, individul cool cu mustati si studenta frantuzoiaca exotica ne-au devenit prieteni. Stiti cum mi-am dat seama? Pentru ca in plina predare de revista, cand toata lumea este absorbita de vertijul deadline-urilor sufocante, cei doi si-au gasit timp sa ne faca una dintre ele mai cool, mai eleborate si mai studiate urari de “La multi ani!”. Iar in ziua petrecerii, cand Harper’S BAAZAR scasnea din dinti ca sa fuga la tipar, dupa multe zile obositoare si infinit de lungi, au mai gasit resurse sa vina la petrecere sa ne ureze LIVE. Au venit asa cum ii stiam, classy, stylish, relaxati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *