Halewood Wines & Spirits disponibil acum si in online

Halewood Wines & Spirits disponibil acum si in online

Halewood Wines & Spirits lanseaza noua platforma de e-commerce: www.halewood.shop. Cadoul de sarbatori vine intr-o versiune mai performanta, prietenoasa, moderna si cu oferta diversificata. Producator, importator si distribuitor, Halewood Wines & Spirits pune la dispozitie online vinurile din productie proprie, dar si vinuri si bauturi spirtoase, beri artizanale si ape tonice, de la producatori de top din lume, acum toate la doar un click distanta.

Bun venit in universul virtual Halewood Wines & Spirits: www.halewood.shop! La orice ora, in orice zi a saptamanii, din orice locatie si de pe orice device poti accesa si comanda o varietate de produse de inalta calitate. Halewood Wines & Spirits vine in intampinarea nevoilor tale cu facilitatea de ridicare a comenzii din oricare dintre magazinele proprii care iti sunt la indemana sau livrarea gratuita a coletului la o suma minima comandata. In plus, echipa pregateste in mod constant promotii variate, astfel incat sa beneficiezi de experienta degustarii a cat mai multor produse.

Halewood Wines & Spirits disponibil acum si in online

Halewood Wines & Spirits detine in Romania 6 divizii, fiind una dintre cele mai mari companii de bauturi de pe piata locala. Portofoliul Halewood Wines & Spirits, pentru care anul 2017 a reprezentat castigarea a nu mai putin de 35 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internationale din domeniu, este usor accesibil pe platforma, oferind: vinuri din productie proprie (Hyperion, Neptunus, Floare de Luna, Prahova Valley etc.), vinuri de import (Concha y Toro, Marchesi de Frescobaldi, Trapiche etc.), spirtoase (Whitley Neill, Liverpool, The Poques, West Cork, Rum 66, Red Square Vodka, etc.), apa tonica, beri si RTD (Lamb & Watt, Crabbie’s Original Ginger, Sadler’s Peaky Blinder etc.).

Click and repeat!

Halewood Wines & Spirits disponibil acum si in online

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *