Gift Cards si creatii ale designerilor romani oferite de Ciuc

Gift Cards si creatii ale designerilor romani oferite de Ciuc

In lumea modei, exista multi indici ai succesului. Vorbim de followers, de abilitatea de a crea trenduri, de a reinventa sau de a spune ceva prin creatie. Aceasta presiune exista asupra designerilor, a bloggerilor si a iubitorilor de fashion deopotriva. Adaugand la toate acestea si cifrele oferite de retelele de social media, moda devine o poveste despre ceilalti, nu despre noi insine. Ciuc, in schimb, crede ca succesul este fiecare clipa in care oamenii sunt ei insisi cu adevarat. Succesul vine astfel in momentele in care oamenii gandesc deschis si se exprima asa cum simt.

Pentru a-i celebra pe designerii romani care au curajul sa se exprime liber, Ciuc a lansat campania #90DeZileDeSucces in cadrul careia poti castiga vouchere in valoare de 600 de lei pentru Molecule F.

Moda romaneasca este o sursa constanta de inspiratie si de exemple de succes, de aceea Ciuc ii invita pe toti participanti la campanie sa descopere universul brandurilor romanesti si sa aleaga ca premiu gift cardul Molecule F, locul de intalnire al designerilor romani.

Mai multe detalii pe www.ciucpremium.ro

Gift Cards si creatii ale designerilor romani oferite de Ciuc

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *