Natural Nutrition

Gama NN Cosmetics dedicata barbatilor

Cea mai revolutionara tehnologie a industriei de frumusete are mii de ani. 

Fiecare produs de frumusete iti promite o revolutie. O tehnologie noua. O solutie rapida pentru schimbari radicale. Dupa mai bine de 60 de ani petrecuti in laborator, farmacista Maria Ardelean a ajuns la convingerea ca secretul unei pieli frumoase e mai simplu decat ne fac sa credem mirajele industriei de frumusete.

Retetele Natural Nutrition au luat nastere in anii’ 40.  Atunci,  folosind doar ingrediente naturale si pornind de la reactiile chimice care au loc in interiorul celulelor pielii, Maria a creat o serie de creme care, pentru prima oara, nu urmareau sa adauge nicio substanta straina compozitiei moleculare a pielii. Ci doar sa ii redea hrana si nutrientii pe care ii pierde in lupta cu provocarile de zi cu zi.

De curand echipa NN a creat special pentru barbati doua produse concepute special pentru nevoile pielii barbatului modern: Crema Nutritiva Revitalizanta cu ulei de chimen si extract de musetel si Uleiul de Corp Nutritiv Energizant cu ulei de piper negru si exact arnica.

Natural Nutrition

Crema Nutritiva Revitalizanta cu ulei de chimen si extract de musetel are o formula extrem de placuta, calmanta si revitalizanta. Este ideala pentru a fi folosita ca si after shave, sau pur si simplu pentru protectia si hranirea zilnica a tenului. Uleiul de chimen negru continut de ea are proprietati antioxidante, anti-inflamatorii si nutritive. Cu mii si mii de ani in urma, datorita proprietatilor sale curative, egiptenii numeau nigella „habbatu al-baraka” adica „samanta binecuvantata”.

Natural Nutrition

Uleiul de Corp Nutritiv Energizant este ideal pentru hidratarea si hranirea oricarui tip de piele, iar extractul de arnica continut de el: are o actiune deosebita asupra sistemului venos, imbunatateşte circulatia periferica, ajuta la resorbtia echimozelor, are si efect antiseptic si cicatrizant, favorizeaza consolidarea ligamentelor si oaselor.

Descopera produsele Natural Nutrition la Molecule F Concept Store, Promenada Mall!

Natural Nutrition

Nu credem in ceea ce industria ne spune in fiecare zi. 

Nu credem in solutii miraculoase si procesele tehnologice complicate. 

Credem in oameni si nevoile lor.

Credem in puterea naturii, din care face parte si pielea noastra.

Si credem in puterea ei de a-si regenera singura frumusetea atunci cand e hranita sanatos.

Si nimic mai mult. 

                                                                   Cu drag Maria Ardelean si Echipa NN!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *