Friday is in LOVE With O:Tenerife – A Very Spectacular Platform!

IMG_4112

 

 

 

“People are suspicious of single men on vacation, after they get to a certain age: they assume that they’re selfish, and probably a bit pervy. I can’t say they’re wrong. ”(Michel Houellebecq)

 

HellO, WOrld!Am sa incep tot cu un citat din “Platforma”: “În viaţă se poate întâmpla orice, şi mai ales nimic.”
Asta daca nu faci tu sa se intample ceva. Cum ar fi o vacanta. In decembrie. In Tenerife.

Care nu are absolut, dar absolut nicio legatura cu melodia care l-a facut celebru.  #Te-ne-ri-feeeeeee!

 

 

 

IMG_4121

 

 

Probabil va asteptati la niste fotografii cu plaje, insa cadrul asta oferit de muntele El Teide (cel mai inalt vulcan din Atlantic –  are 3.718 de metri) mi s-a parut mult mai potrivit cu cartea purtabila a lui Houellebecq. Petru ca “Platforma” vorbeste despre singurarate, vacante exotice, alienarea omului modern si despre dragoste. O carte ce ne dezvaluie foarte multe lucruri despre noi, cei care avem atatea posibilitati de entertainment, si care totusi suntem atat de nefericiti. Poate nu e chiar cartea cea mai potrivita de citit in vacante (se sfarseste tragic – cu un atentat terorist ce are loc intr-o insula de vis, preferata de milioane de turisti), insa trebuie citita. E in topul cartilor mele preferate, si de aceea am ales sa port tricoul “Platforma” din seria Book Cover Tee V, in vacanta mea in insulele Canare.
Mai ales ca abia astept lansarea urmatoarei serii Book Cover Tee, ce va avea loc doar peste cateva zile. Pana atunci, puteti cumpara tricoul “Platfoma” dar si celelalte carti purtabile din seriile Book Cover Tee, de peMolecule-F

 

IMG_4130

 

 

 

IMG_4149

 

 

 

IMG_4161

 

 

Si acum, cateva lucruri despre El Teide si Tenerife.

– Varful muntelui este acoperit intotdeauna cu zapada. Asa ca, daca aveti in plan un sejur in Tenerife, trebuie sa stiti ca acolo aveti sansa ca in aceeasi zi sa faceti plaja si sa schiati. Puteti ajunge pe partia de schi in maxim 2 ore, plecand de pe plaja. #perfectholiday
– El Teide este inclus in Patrimoniul UNESCO si face parte din Parcul National Santa Cruz de Tenerife.
– Fotografiile facute de Denis sunt realizate pe platoul montan, la o altitudine de peste 2000 de metri. Am cam dardait de frig pana le-am facut, asa ca va recomand sa va luati cel putin o bluza mai groasa cu voi, daca urcati pana acolo.
– Drumul este foarte spectaculos, iar relieful vulcanic iti aduce aminte in multe locuri de peisajele din Grand Canion din America. Sau de planeta Marte.
– Apusurile sunt senzationale aici, iar, daca aveti curaj, puteti sa participati la excursiile organizate ce iti permit sa petreci noaptea pe vulcan, pentru a admira cel mai frumos cer instelat. Aerul este atat de pur aici, incat cerul nocturn este plin de milioane de stele. Perfect pentru calatorii romantici!

 

IMG_4169

 

 

IMG_4176

 

 

IMG_4181

 

 

 

IMG_4186

 

 

 

LOve,
O.

Photography:  Valentin Denis
Hair Style: Robert Both Studio   
Outfit: “Plateforme” – Michel Houellebecq Book Cover Tee, available on Molecule-F, H&M jeans, Bensimon sneakers, Ray Ban sunglasses.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *