Friday is in LOVE With O: TGIF!

When is the last day when you did something for the first time?
_MG_6459-Edit

HellO, WOrld!

Acum cateva zile am primit un email de la un prieten, care ma intreba: Cand ai facut ultima oara ceva pentru prima oara? Am crezut ca va fi super simplu sa-i raspund, pentru ca, nu-i asa, in fiecare zi fac o multime de lucruri noi. Dar sunt ele cu adevarat noi, sau doar pretindem asta, pentru ca viata noastra sa para mult mai aventuroasa si extraordinara decat e ea de fapt? Asta desi facem aceleasi si aceleasi lucruri, zilnic? Aceeasi masina, acelasi job, acelasi telefon, aceiasi prieteni, acelasi Facebook in fiecare zi. Aceeasi masina, aceleasi restaurante, aceleasi probleme, aceleasi zambete false. Nimic nou. Nimic extraordinar. Plictiseala.

_MG_6461-Edit

Dar de ce se intampla asta? De ce ne place atat de mult rutina noastra zilnica, chiar daca nu ne face fericiti? E adevarat, adultii tind sa accepte rutina, pentru ca o opun intotdeauna riscurilor pe care orice schimbare le poate aduce. Teama de esec sau pur si simplu faptul ca nu vrem sa ne pierdem timpul cu ceva nou ne fac sa preferam ritmul si lucrurile cu care ne-am obisnuit. Chiar daca iesirea din zona noastra de confort s-ar putea sa ne imbogateasca, sa ne largeasca orizonturile si sa ne creasca increderea in noi. Chiar, voi cand ati facut ultima oara ceva nou in viata voastra?

_MG_6465-Edit

Acum am si eu raspunsul. In noiembrie, cand am fost in Surf camp. Adica acum 4 luni!

_MG_6474-Edit

De aceea am hotarat sa schimb ceva.  In primul rand, am sa accept invitatia prietenului meu si am sa merg la evenimentul “Passion for flowers”, unde o sa invat sa creez aranjamente florale de la specialistii de la Purple Flowers.

_MG_6478-Edit

Apoi, in weekendul asta voi uita ca am masina. Voi lua autobuzul si voi pleca in explorarea orasului (iarta-ma, BLU!!).

O sa merg sa vizitez cartierul chinezesc. Ma tenteaza asta demult, asa ca sunt sigur ca va fi o experienta foarte interesanta.

_MG_6503-Edit

Si pentru ca mi-e dor de niste gusturi noi, voi cauta un restaurant exotic. Sau poate voi incerca niste retete raw-food.

O sa-mi cumpar un bilet de avion spre o destinatie unde nu am mai ajuns pana acum. TAP Portugal are niste super oferta aniversare acum, asa ca imi surade nespus o vacanta pe plaja Copacabana din Brazilia.

_MG_6511-Edit

Voi ce planuri aveti? Cand aveti de gand sa faceti ceva nou?

LOve,

 O.

gif

Photography: Serban Gheorghiu
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit:  Zara Suit, Ciprian Vrabie scarf available on MOLECULE-F, Calvin Klein shirt, Selected Homme shoes, Polaroid sunglasses.


Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *