Ovidiu Muresanu wearing Irina Marinescu tshirt

Friday is in LOVE With O: Relax! It’s Summer!

Ovidiu Muresanu wearing Irina Marinescu tshirt

HellO, WOrld!

Stiu, toti visam acum la vacanta perfecta de vara. Nici macar nu mai putem sa ne concentram la altceva, nu-i asa? Pentru ca acum e momentul sa ne relaxam. Sa mergem la plaja, sau sa stam pe marginea unei piscine, cu un cocktail rece ca gheata in mana. Sau cu un pahar de prosecco.

Ovidiu Muresanu wearing Irina Marinescu tshirt

Insa daca iti doresti o vacanta perfecta, va trebui sa urmezi neaparat urmatorii pasi. Da, ti-am facut un fel de plan, astfel incat, la sfarsitul verii sa ramai cu niste amintiri minunate. Ce trebuie sa faci?

Calatoreste! Cat mai mult! Chiar daca preturile biletelor de avion sunt mai scumpe acum, tot poti gasi niste super oferte catre niste destinatii insorite. Verifica site-urile companiilor aeriene si inscrie-te pentru a primi newslettere, astfel incat sa fii tot timpul informat despre cele mai bune preturi catre destinatiile tale preferate.

Ovidiu Muresanu wearing Irina Marinescu tshirt

Ovidiu Muresanu wearing Irina Marinescu tshirt

Relaxeaza-te! Maxim! Pleaca in vacanta intr-un resort all inclusiv, pentru a te rasfata, cel putin o saptamana. Chiar o meriti, dupa un an de munca, sedinte, stress si alte sedinte. Eu iti recomand sa mergi in Antalya, unde orice turist este tratat ca un print. Si stiu ca iti doresti asta, asa ca alege un resort din oferta Prestige Tours si iti garantez ca o sa ai o vacanta de vis.

Pleaca intr-un road trip in tara. Sau, de ce nu, pleaca intr-un tur cu bicicleta. Sunt sigur ca mai ai o multime de locuri de descoperit in jurul orasului tau. Si de ce sa nu fii un explorator vara asta?

Ovidiu Muresanu wearing Irina Marinescu tshirt

Mergi la plaja. La mare sau la piscina, nu conteaza, atata timp cat esti aproape de o apa, care sa te racoreasca in zilele caniculare.

Participa la festivalurile de muzica. Sunt sigur ca o sa gasesti macar unul pe gustul tau, indiferent ca iti place muzica electro, rock-ul sau jazz-ul. Vara e sezonul festivalurilor, asa ca ai de unde alege. Uita-te dupa ofertele early birds, aduna-ti gasca de prieteni si nu ratati distractia garantata de festivalurile de muzica.

Ovidiu Muresanu wearing Irina Marinescu tshirt

Lanseaza-ti propriul blog! Sau un Vlog, de ce nu? Eu am facut asta acum aproape 3 ani, si uite ca acum castig bani din asta. Bani pe care ii investesc in vacante, desigur! Despre care scriu, desigur, pe blog. Asa ca ma distrez si castig bani, in acelasi timp. De ce nu ai face si tu la fel? Daca ai nevoie de sfaturi sau de ajutor, stii unde ma gasesti.

Va doresc o vara perfecta! Si nu uitati sa folositi crema de protectie solara! Si prezervative, pentru ca sunt sigur ca veti avea minim o aventura in vara asta. Nu-i asa?

LOve,

O.

Mai multe povesti pe The Stories of O.

Outfit: Irina Marinescu Tshirt, available in Molecule-F Concept Store, Tommy Hilfiger trousers, Bensimon sneakers, Massada sunglasses, available in selected OPTIblu stores. 

Photos  by Emil Costrut 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *