Friday is in LOVE With O: O. viata mea! It's so much fun!

Friday is in LOVE With O: O. viata mea! It’s so much fun!

HellO, WOrld!

Friday is in LOVE With O: O. viata mea! It's so much fun!

Vara e anotimpul zilelor lungi in care visezi cu ochii deschisi in fata monitorului la plaje si palmieri si apoi dintr-o data toate visele astea se implinesc si te trezesti la doi pasi de mare, cu un cocktail in mana, asteptand sa vina seara si sa mergi la un party super cool. Evident, pe plaja. Da, toata lumea se gandeste la vacante sau macar la niste weekenduri prelungite in Vama. Eu n-am ajuns inca Acolo, dar sper sa reusesc la inceput de Septembrie. Pentru ca abia atunci o sa imi permit cateva zile de vacanta.

Acum o sa ma aratati cu degetul pentru ca m-am intors din Iran de putin timp, dar sa stiti ca nu e ca si cum as fi vazut vreo plaja pe acolo. NU. Si nici cocktailuri, pentru ca in Iran e interzis alcoolul. Poti avea parte cel mult de un virgin mojito. So, nu a fost o vacanta de genul aceleia pe care am descris-o mai sus. Si de o vacanta de aia am nevoie, insa am multe proiecte de realizat pana atunci. Si o sa-mi ocupe cam toata vara. O sa aflati detalii mai multe in curand, promit.

Friday is in LOVE With O: O. viata mea! It's so much fun!

Friday is in LOVE With O: O. viata mea! It's so much fun!

Dar ca sa nu credeti ca nu ma distrez in timp ce muncesc, v-am pregatit pozele astea, pe care mi le-a facut Alexandru in Mamaia. Nu in nord, ci fix pe promenada aia de langa plaja, unde am nimerit cumva intr-un film din anii ’80, cu toate chestiile astea ce mi-au adus aminte de copilarie. Pentru ca da, cand eram mic, veneam cu parintii in fiecare an in vacanta de vara la Mamaia. O singura data au facut exceptie, si atunci am ajuns in Neptun. (Asta probabil dupa ce ai mei m-au pierdut – nu stiu cum reuseau sa faca asta tot timpul – si pe mine m-au cules de pe strada un strain afro-american si iubita/sotia lui blonda, aflati in vilegiatura in Romania. Care s-au indragostit de carliontii mei inchisi la culoare si au decis sa ma adopte. Evident, ai mei, parinti responsabili, m-au gasit pana la urma in compania cuplului de straini, dar nu au fost de acord sa ma lase adoptat. Eu nu-mi amintesc nimic, evident, dar ai mei mi-au aratat ceva poze cu mine de pe atunci si par destul de adoptabil :)

Friday is in LOVE With O: O. viata mea! It's so much fun!

Bref, eu mi-am continuat copilaria fericita in Romania comunista a anilor ’80. De care mi-a adus aminte faleza sau cum se numeste promenada aia din Mamaia, unde am ajuns acum doua saptamani, pentru a face un shooting. Si cumva, mi-am dat seama ca desi au trecut totusi atatia ani de atunci, iar lucrurile par ca s-au schimbat radical, de fapt, sunt cam la fel. Daca nu stii sa inoti, esti copil si vrei sa intri in mare, tot de un colac colorat ai nevoie. Chiar daca acum e in forma de flamingo roz sau de nava spatiala.

Friday is in LOVE With O: O. viata mea! It's so much fun!

LOve,

  O.

Mai multe povesti pe The Stories of O.

Photography: Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: O. viata mea! Tshirt by The Stories of O. x Skin Deep, available at Molecule F, H&M shorts and socks, Birkenstock shoes, Dior Club 2 sunglasses, available in selected OPTIblu Romania stores.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *