Friday is in LOVE With O: Good News From The Next Words

Friday is in LOVE With O: Good News From The Next Words

Friday is in LOVE With O: Good News From The Next Words

Gata, nu mai pot cu stirile negative. Deja mi-e si teama sa mai pornesc televizorul/radioul/laptopul, ca nu cumva sa mai vad/aud de vreo nenorocire sinistra sau o tragedie. Moartea Regelui si circul facut de cei care l-au alungat in urma cu 27 de ani iar acum se infatiseaza langa sicriul lui, hidosenia din Parlament, unde se schimba pe repede-inainte Legile Justitiei, crima oribila de la metrou, toate astea ma fac sa ma gandesc din ce in ce mai mult la locuri in care sa emigrez. Sau macar la o lume mai buna. Una in care stirile pozitive sunt cele care domina Jurnalele de seara. Sau poate chiar cele de la ora 5. Dar uite ca asa ceva nu exista. Sau nu aici. Desi mai e aproape o saptamana pana la Craciun, iar noi ar trebui sa fim, macar acum, un pic mai buni. De aceea am facut eu o selectie de stiri pozitive. Cred ca aveti si voi nevoie de ele. Asa, ca sa nu va pierdeti speranta ca se poate.

Friday is in LOVE With O: Good News From The Next Words

Friday is in LOVE With O: Good News From The Next Words

Banca Mondiala nu va mai finanta, incepand din 2019, afacerile cu petrol si gaze naturale, conform unui articol din The Guardian. Asta dupa ce in 2010 a renuntat sa mai acorde fonduri pentru extractia de carbune.

Viata mea ar fi mult mai grea fara Mega Image. Trebuie sa recunosc asta, pentru ca au avantajul de a fi foarte aproape de mine, iar eu sunt indragostit de multe din produsele lor sub marca proprie. Insa acum, ceea ce ma face sa ii iubesc si mai mult este noua lor campanie, #ProdusImposibildeCumparat , ce sprijina pentru donarea de sange. Pentru ca nu suntem obisnuiti sa facem asta, iar asa cum spune campania, sangele nu se poate cumpara. Nici produce. Asa ca, daca poti, doneaza sange. Salveaza o viata. Sau mai multe.

Postarea Ambasadei Suediei referitoare la fesul purtat de Dacian Ciolos la protestele din Piata Victoriei. In care au folosit fotografia fostului premier pentru a promova marca suedeza producatoare a fesului, pe Facebook.

Friday is in LOVE With O: Good News From The Next Words

Raspunsul fostului Prim Ministru la postarea Ambasadei Suediei. Genial! Au venit mii de comenzi pentru sosete de lana crosetate manual in Rosia Montana, ce aproape au blocat site-ul Made In Rosia Montana. Intre timp totul a revenit la normal, asa ca puteti intra si voi acolo, au niste variante perfecte de cadouri de Mos Craciun crosetate din lana. Calduroase, evident.

Arabia Saudita a aprobat deschiderea cinematografelor in tara, dupa 37 de ani de cand au fost interzise. Anuntul a fost facut luni si face serie dintr-o serie de reforme ce vor sa aduca aceasta tara in zona unui islamism moderat, promovat de actualul print conducator, Mohamed bin Salman. Astfel, va fi pentru prima data dupa mai bine de 35 de ani, când in Arabia Saudita se vor proiecta filme in cinematografe.

Magic Home a primit donatii de la peste 120.000 de persoane, in mai putin de o luna de la inceperea campaniei. Campania a avut un impact emotional atat de puternic, iar cei care au initiat-o au fost surprinsi sa vada ca rezultate au obtinut intr-un timp atat de scurt. Din fericire, asta ii va ajuta sa construiasca un camin pentru parinti copiilor bolnavi de cancer de la cel mai mare spital oncologic din Bucuresti.  Magia exista! Trebuie doar sa crezi in ea. Si sa continui sa donezi.

Sper ca stirile astea bune v-au facut ziua, macar un pic, mai buna. Si ca o sa faceti tot posibilul ca astfel de stiri sa existe in continuare. Pentru ca stirile noi le facem. Da, noi.

Friday is in LOVE With O: Good News From The Next Words

Friday is in LOVE With O: Good News From The Next Words

Mai multe povesti pe The Stories of O.

LOve,

O.

PS. In imaginile din aceasta postare port doua piese din cea mai recenta colectie capsula realizata de Adelina Ivan: “Good News From The Next Words”, pe care o gasiti in Molecule F Concept Store din Promenada Mall. Si desigur, pe Molecule F.

Photography:  Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both St

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *