Friday is in LOVE With O: Black Stylish Friday

HellO, WOrld!

 _MG_4664-Edit

Today is the day! Stiu, o sa ziceti ca e doar o zi ploioasa de vineri, ca oricare alta. Dar nu, astazi o sa inebunim cu totii! Pentru ca e Black Friday! Adica ziua aceea in care o sa cumparam in nestire o multime de lucruri, in care o sa ne luptam pentru fiecare DVD, LCD, 3DTV, iSomething, camera foto, telefon, tableta sau pentru cel mai cool gadget de pe planeta pentru urmatoarele maxim 5 zile.

_MG_4668-Edit

 

 

_MG_4707-Edit

 

Este ziua perfecta pentru cumparatorii compulsiviAstazi o sa ne simtim mai putin vinovati, pentru ca, nu-i asa, de Black Friday toata lumea face acelasi lucru ca si noi! Cumpara! Asa ca e ok, go crazy! Cumparati tot!

 

_MG_4670-Edit

 

 

_MG_4711-Edit

 

Insa nu uitati si de magazinul online Molecule-F, in timp ce cautati cele mai bune oferte la gadgeturi cool pe site-urile AltexeMagsau DOMO. Faceti cumparaturi, dar faceti cumparaturi cu stil!

_MG_4675-Edit

 

Si pentru ca vreau sa va vin si in ajutor, am cateva sfaturi pentru cumparatorii compusivi:

- Cumparati folosind numai cardul de debit. Nu va atingeti de cel de credit (stiu, va fi teribil de greu).

- Faceti o lista de cumparaturi in prealabil si cumparati numai ce se gaseste in ea.

- Distrugeti toate cardurile de credit si pastrati doar unul de urgenta (Asta este valabila doar pentru cumparatorii compulsivi cronici – restul puteti doar sa le ascundeti pana luni).

- Stabiliti o suma maxima de bani pe care sa o cheltuiti astazi. Si nu o depasiti! Cred ca asta e cea mai importanta regula, de fapt.

 

_MG_4698-Edit

Scuze, dar acum treeeebuie sa va parasesc, am gasit o oferta senzationala pentru iWatch. Ah, si o camera foto atat de cool! Si un sistem audio de vis! OMG!!!

#imgettingcrazy

 

_MG_4704-Edit

 

 

gif

 

LOve,

O.

 

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio   
Outfit:  Marks & Spencer coat, Patzaikin shirt and jeans (available on Molecule-F), Dr.Martens boots, Illesteva Leonard sunglasses

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *