FOREO - Valentine’s Day

FOREO – Valentine’s Day

Fiecare dintre noi are cel putin un “ex” ce refuza sa se estompeze din amintirile noastre si a carui imagine se creioneaza periodic in tabloul mintii, mai ales la ocazii speciale precum Valentine’s Day.

Daca intalnirile intamplatoare din “dosarele ex” nu s-au derulat pana acum conform imaginatiei tale, in 2019 este momentul pentru o schimbare. FOREO este alaturi de tine cu sfaturi practice ce te vor transforma, in doar 10 zile, in “fosta” pe care nu o va uita niciodata (pentru ca arata fabulos). Si cum lucrurile bune devin si mai bune in acesta luna, ca bonus te vei bucura de toata admiratia actualului sau potentialului iubit.

FOREO - Valentine’s Day

Ziua 10: renunta la sare, carbohidrati, prajeli si zahar. Poate pare dificil, insa rezultatele vor fi pe masura. In 2 saptamani vei reduce semnificativ retentia de apa in tesuturi – adica pungile de sub ochi si celulita, iar lipsa zaharului si carbohidratilor va actiona ca un tratament antiinflamatoriu pentru ten si corp.

Ziua 8: Bea multa apa plata cu lamie. Lamaia este alcalina iar apa face minuni pentru organismul tau. Keep your eyes on the prize and drink on!

Ziua 6: Curata tenul in profunzime zilnic cu peria de curatare FOREO LUNA mini 2 sau LUNA play smart pentru un regim personalizat. Astfel vei indeparta celulele moarte si tenul va absorbi mai bine crema de fata si serul. Rezultatul: un ten intinerit si luminos.

Ziua 5: Aplica in fiecare zi cate o masca de fata folosind dispozitivul FOREO UFO mini cu masca Youth Junkie infuzata cu colagen si Shimmer Freak cu extract de cofeine pentru zona ochilor.

Ziua 4: Este momentul sa te ocupi de zambetul tau irezistibil. Periaza dintii de 2 ori pe zi cu ISSA 2 de la FOREO si un produs profesional de albire. Impulsurile sonice indeparteaza tartrul si placa bacteriana.

Ziua 2: O vizita la salon pentru o tunsoare noua sau o culoare mai intensa a parului este cel mai bun arsenal de lupta impotriva banalitatii.

Ziua 1: Daca ai respectat toate cele de mai sus, te vei bucura sa observi ca ai nevoie de o marime mai mica pentru rochia pe care o vei purta de Valentine’s Day. Este momentul pentru shopping! Pluseaza cu o pereche de pantofi inalti decollete.

Ziua 0: Un fond de ten lejer, mascara, un ruj indraznet si cateva picaturi de parfum sunt suficiente pentru a te transforma in zeita serii.

Daca destinul nu aranjeaza sa te intalnesti intamplator cu fostul aratand asa, asiguta-te ca raman poze-marturie in social media. Happy Valentine’s!

LUNA MINI 2

LUNA mini 2 livreaza o curatare mai profunda dar in acelasi timp delicata. Dispozitivul inovator ofera o experienta superioara de curatare si un design stylish.

LUNA Mini 2 este disponibil in 5 culori interesante si este prevazut cu un sistem de curatare T-Sonic imbunatatit, asigurand o curatare chiar mai profunda si mai eficienta a fetei. De Valentine’s Day il gasesti cu o reducere de 20% in magazinele Douglas si pe www.douglas.ro

FOREO - Valentine’s Day - LUNA mini 2

LUNA play smart

Aceasta perie de curatare faciala ultra-igienica foloseste senzorii incorporati pentru o analiza rapida si eficienta a pielii, fiind capabila sa creeze o rutina de curatare adaptata oricui il utilizeaza si pentru orice tip de ten.

Pe baza acestei evaluari, aplicatia FOREO ofera recomandari pentru ingrijirea pielii si formuleaza o rutina de curatare personalizata pentru un ten mai radiant.

LUNA play smart este disponibil cu o reducere de 25% in magazinele DM drogerie markt.

FOREO - Valentine’s Day - LUNA

UFO mini

FOREO UFO mini combina cinci tehnologii diferite pentru a crea un tratament facial la nivel de spa la tine acasa in doar 90 de secunde. Tehnologia Hyper-infusion foloseste incalzirea pentru a deschide porii, pulsatiile T-Sonic ajuta la infuzarea ingredientelor active in piele pentru a intari pielea si a-I reda stralucirea.

FOREO - Valentine’s Day

Terapia cu lumina LED: albastru (anti-acnee), verde (anti-oboseala) si rosu (anti-imbatranire) sunt componentele care fac UFO magic. Alege masca ta favorita si bucura-te de un tratament facial la tine acasa in fiecare zi. De Valentine’s Day il gasesti cu o reducere de 20% in magazinele Douglas si pe www.douglas.ro

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *