vcvb

Festivalul DIPLOMA: apel deschis pentru promotia 2021

Festivalul DIPLOMA deschide apelul pentru proiecte realizate de noua generatie de artisti, arhitecti si designeri, absolventi ai promotiei 2021, ce urmeaza sa faca parte din expozitia anuala DIPLOMA in perioada 08 – 17 octombrie 2021, in Bucuresti.

DIPLOMA, prezentat de UniCredit Bank, continua si anul acesta traditia de a prezenta cele mai bune lucrari de diploma ale viitoarei generatii de artisti si creativi, absolventi ai tuturor facultatilor vocational-creative din Romania, cu obiectivul de a identifica si promova potentialul artistic de care noile generatii dau dovada.

Pana pe 16 iulie, absolventii promotiei 2021 isi pot inscrie lucrarea de diploma online, iar cele mai bune proiecte vor fi expuse, prezentate si promovate in cadrul editiei de anul acesta a festivalului, care va avea loc in perioada 08 – 17 octombrie 2021, in Bucuresti.

Evaluarea si selectia proiectelor inscrise va fi facuta si in acest an de un board creativ format din peste 45 de profesionisti consacrati in industrii creative si arte vizuale, de la designeri, artisti, manageri culturali, galeristi, arhitecti si curatori. Componenta boardului curatorial din editia 2020 poate fi consultata aici.

Festivalul DIPLOMA: apel deschis pentru promia 2021 de artisti, arhitecti si designer

In cele sapte editii de pana acum, DIPLOMA s-a impus ca un sustinator al creativilor romani la inceput de drum, oferindu-le acestora vizibilitate si deschidere atat in fata specialistilor din industrie, cat si in fata pasionatilor de arta. Inca de la prima editie, DIPLOMA a reprezentat puntea de legatura a fiecarei noi generatii de artisti cu publicului larg, atat prin expozitia centrala, cat si prin evenimente conexe.

Formularul online de inscriere poate fi completat aici.

Regulamentul de participare pentru a VIII-a editie DIPLOMA Festival poate fi consultat aici.

 The Institute  promoveaza industriile creative din Romania, urmarind sa contribuie la modernizarea Romaniei. The Institute initiaza si organizeaza evenimente de peste 20 de ani si a construit o comunitate ce reuneste antreprenori, profesionisti si publicul industriilor creative din Romania. Prin tot ceea ce face, contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ in tara, creste si diversifica audienta atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agentiilor si manufacturilor, promoveaza antreprenorii si profesionistii creativi pe plan national si international.  Este fondator al Romanian Design Week, al festivalului DIPLOMA, al Galei Societatii Civile, Internetics si Cartierul Creativ, organizator al Effie Awards Romania, Şcoala ADC*RO si ADC*RO Awards.

Mirela Bucovicean alaturi de Molecule F sustin Diploma chiar de la inceput.Expozitia este una aparte ,anual artistii si autorii ies din zona de confort pentru a aduce cele mai fun, cool si unice creatii.

Pentru mai multe informatii despre trecutul Molecule F si Diploma puteti accesa articolele de mai jos:

https://www.molecule-f.com/blog/blog/mirela-bucovicean-recomanda-diploma-2019/

https://www.molecule-f.com/blog/blog/mirela-bucovicean-recomanda-diploma-2018/

https://www.molecule-f.com/blog/blog/echipa-molecule-f-recomanda-diploma-2017

https://www.molecule-f.com/blog/blog/molecule-f-recomanda-diploma-2016/

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *