Fall in Love 2022

Fall in Love 2022

Fall in Love again 

Fall in Love Festival se intoarce in septembrie, la Mogosoaia.

Pe scena festivalului vor urca artisti legendari, de la Suede la Arrested Development.

play ←→ love ←→ repeat

Fall in Love 2022

Intre 2 si 4 septembrie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, va avea loc cea de-a doua editie a festivalului de muzica Fall in Love, evenimentul la care o sa te indragostesti (din nou) de viata, natura si de unii dintre cei mai apreciati artisti ai momentului, internationali si din Romania – 3 scene, muzici de la funk, pop, la hip-hop si electro, instalatii de arta contemporana, natura la inceput de toamna si mult dans.

Artistii care vor urca pe scenele festivalului Fall in Love sunt: Jessie Ware, Mura Masa, Paolo Nutini, Suede, Years and Years, Arrested Development, Subcarpati, Coma, DJ Hefe, DOC + Deliric + CTC, Emil, Jurjak, Jiji Lazar, Lemaitre, Macanache, Moonlight Breakfast, Roa, Vama, Vita de vie, CAP, Cezar, Charlie, Dan Andrei, Kozo, Miss I, Praslesh, Priku, Rhadoo, Sit, Sublee, Vizan.

JESSIE WARE (UK) este una dintre cele mai iubite artiste din Marea Britanie; albumul ei de debut, Devotion (2012) s-a clasat pe locul 5 in topul UK Albums, urmat de Tough Love (2014), aflat pe locul 9. Trei ani mai tarziu, a revenit cu un al treilea album, Glasshouse (2017). Cel mai mare succes l-a inregistrat cu albumul de studio What’s Your Pleasure (2020), care a ajuns pe locul 3 in topul celor mai bune albume din UK.

Fall in Love 2022

MURA MASA (GG), tanarul muzician si producator din Guernsey, concerteaza pentru prima oara pe scena unui festival din Bucuresti. La doar 26 de ani, are deja in palmares doua nominalizari la Grammy, iar cantecul sau cel mai cunoscut, Lovesick, l-a propulsat in varful clasamentelor din SUA si UK.

Fall in Love 2022

PAOLO NUTINI (UK) lanseaza zilele acestea cel de-al patrulea material de studio, intitulat Last Night in the Bittersweet. Piesele sale in ritmuri de funk, reggae si soul vor putea fi ascultate live pentru prima oara in Romania, pe scena festivalului Fall in Love, iar ascultatorii cu siguranta se vor indragosti de hiturile These Streets sau Jenny Don’t Be Hasty, in natura ce invaluie Palatul Mogosoaia.

Fall in Love 2022

SUEDE (UK) sunt pionieri ai curentului muzical britpop, alaturi de Oasis, Pulp si Blur si una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din Marea Britanie, avandu-l drept vocalist pe inconfundabilul Brett Anderson. Castigatori a numeroase premii, de la Mercury Music Prize la Godlike Genius Award (NME). In septembrie, Suede lanseaza mult-asteptatul album Autofiction.

Fall in Love 2022

YEARS & YEARS (UK) aduce impreuna R&B, electro-pop, influente tribale si elemente house. Primul disc de studio, Communion, a fost cel mai bine vandut album de debut al anului 2015, clasandu-se in varful topului UK Albums. In acelasi an, trupa a castigat premiul BBC Sound of 2015. Muzica lor vorbeste despre identitate si umanitate. In luna ianuarie a acestui an, Years & Years a lansat al treilea album de studio, Night Call, primul de dupa separarea lui Olly Alexander de fostii membri ai trupei, Mikey Goldsworthy si Emre Turkmen. Pe Olly Alexander l-ati putut vedea in miniseria „It’s a Sin” distribuita de HBO Romania anul trecut, o poveste despre prietenie si devotament a carei actiune se petrece in Londra anilor ’80, cand virusul HIV a curmat milioane de vieti si a provocat tot atatea drame.

Fall in Love 2022

ARRESTED DEVELOPMENT (SUA) aduc pe scena festivalului Fall in Love o reprezentare unica a eclecticelor si efervescentelor ritmuri africane, care contrasteaza cu asteptarile publicului de la sunetele clasice ale culturii hip-hop. Albumul lor, 3 Years, 5 Months and 2 Days in the Life of… le-a imbogatit palmaresul cu doua premii Grammy, si doua premii MTV. Arrested Development si-au propus sa joace un rol activ in a schimba lumea in bine, si il joaca de pe marile scene ale lumii, dobandind deja statutul de artisti legendari.

Fall in Love 2022

Abonamente Fall in Love:

Abonamentele pentru Fall in Love Festival 2022 sunt disponibile la pretul de 235 lei + taxe / buc si abonament + camping la pretul de 324 lei + taxe / buc, si pot fi achizitionate pe www.bilete.ro si in reteaua nationala Bilete.ro.

Facebook page: https://www.facebook.com/fallinlove.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/fallinlovero/

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *