EVENIMENTUL MET GALA 2018 | H&M

Evenimentul MET GALA 2018 | H&M

H&M A CREAT ROCHII UNICAT PENTRU CEA MAI IMPORTANTA SEARA A MODEI, EVENIMENTUL MET GALA 2018

EVENIMENTUL MET GALA 2018 | H&M

H&M a creat tinute in exclusivitate pentru celebritati, precum Lili Reinhart, Olivia Munn, Alek Wek, Kiersey Clemons, Jasmine Sanders si Luka Sabbat, acestea fiind prezente la evenimentul Costume Institute 2018 organizat de catre Muzeul Metropolitan de Arta.

EVENIMENTUL MET GALA 2018 | H&M

 Luxul diafan si creatiile impresionante au fost principalele teme care au stat la baza tinutelor unicat create de catre echipa de designeri de la H&M, in exclusivitate pentru Gala Met din New York. Piesele vestimentare au fost inspirate de expozitia acestui an, de la Muzeul Metropolitan de Arta, intitulata „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”, o explorare a relatiei dintre moda si capodoperele artei religioase. Echipa de designeri de la H&M a realizat tinute care reflecta personalitatea fiecarei celebritati, utilizand cele mai rafinate tehnici si detalii precum, drapajul, broderiile cu margele si ornamente in nuante metalice, stralucitoare.

EVENIMENTUL MET GALA 2018 | H&M

„A fost o onoare sa cream piese vestimentare H&M pentru Gala Met din acest an. Fiecare tinuta  este complet personalizata, ne-am concentrat atentia pe bogatia detaliilor si pe reinterpretarea moderna a aparitiilor luxoase de pe covorul rosu. Astfel, ne-am dorit ca fiecare dintre celebritatile de care suntem mandri ca le-am imbracat, sa poarte tinutele cu gratie si totodata, cu lejeritate.”, ne-a declarat Ann-Sofie Johansson, director de creatie la H&M.

 “Aceasta este prima mea prezenta la Gala Met si sunt extrem de emotionata. Este o onoare sa fiu inconjurata de artisti incredibili si totodata, sa port o creatie unica, ma simt ca o printesa.”, declara Lili Reinhart.

 “Ador modul in care rochia cu reflectii metalice reinterpreteaza cu succes tema expozitiei si o transpune intr-o zona moderna si relaxata. Ma simt plina de farmec.”, declară  Olivia Munn.

 “Broderiile executate manual au decorat intr-o maniera spectaculoasa rochia pe care o port. Este piesa perfecta pentru aceasta seara speciala.“ , declara Alex Wek.

 Actrita Lili Reinhart a purtat o rochie argintie inspirata din armuri. Drapajul de organza lamé argintie a fost prins intr-un corset stralucitor cu talie inalta, creand astfel un contrast dramatic intre materialele rigide si cele vaporoase. Corsetul a fost decorat cu zale metalice, organza argintie din lamé fiind transpusa intr-o fusta mini, avand trena lunga.

EVENIMENTUL MET GALA 2018 | H&M

Actrita si modelul Olivia Munn a purtat o rochie indrazneata, fara maneci, drapata pe corp asemenea unui lichid metalic. Rochia lunga, cu croiala simpla s-a remarcat prin decolteul adanc si slitul lateral fixat cu inele aurii printre care se intrevede pielea.

Alek Wek, model si activista, a purtat o rochie drapata, inspirata din motivele mozaicurilor. Trena lunga in nuante de argintiu a fost decorata cu pietre, margele si paiete. Imprimeul spectaculos a fost preluat si in partea din fata, acesta fiind in contrast cu fusta din matase in nuante de rosu intens, avand captuseala aurie si slit adanc.

EVENIMENTUL MET GALA 2018 | H&M

Jasmine Sanders, model si actrita, a purtat o rochie voluminoasa din lamé in nuante de auriu metalizat. Rochia a fost drapata pe umar, fiind fixata in talie cu o curea subtire si eleganta. Partea de jos a tinutei s-a remarcat printr-o silueta dramatica, slitul adanc punand in evidenta modernitatea lejera a tinutei.

EVENIMENTUL MET GALA 2018 | H&M

Luka Sabbat, model si influencer, a purtat un kimono brodat manual. Motivele in forma de pana au fost create din paiete in nuante de argintiu, rosu intens, visiniu, auriu si albastru regal, aceste detalii fiind in contrast cu mansetele, gulerul sal si captuseala din matase neagra. Luka a purtat pantaloni de smoching din materiale sustenabile, precum matase, tencel si lana organice.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *