Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Finalul Campaniei digitale de vara Hendrick’s Unusual – Evadeaza din conventional si poti castiga premii neasteptate a fost incununat cu o experienta memorabila: un zbor cu balonul in Parcul Herastrau

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

O calatorie memorabila cu balonul, o cina savuroasa in compania unui pahar de Hendrick’s Gin, intr-o locatie premium moderna si o buna oportunitate de a cunoaste oameni noi si a impartasi cu ei o experinta unica: asa a marcat Alexandrion Group finalul unei campanii presarata cu momente si premii necoventionale, surprinzatoare. Pe 3 octombrie, balonul cu aer cald sosit in Romania din Croatia, denumit simbolic “A Most Unusual Balloon”, creat in armonie deplina cu conceptul campaniei, i-a purtat pe marii castigatori intr-un zbor inedit prin Parcul Herastrau, de unde au putut admira peisaje incantatoare si apusul de soare cu tuse cromatice spectaculoase.

Experienta Hendrick’s Gin & A Most unusual Balloon din Parcul Herastrau poate fi vizionata aici.

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Va scriu pentru a va multumi pentru aceasta seara. A fost o experienta placuta care sigur va ramane o amintire frumoasa, abia astept viitoarele campanii” a spus unul dintre castigatorii marilor premii, intr-un mesaj transmis catre Alexandrion Group.

Campania Hendrick’s Unusual – Evadeaza din conventional si poti castiga premii neasteptate, derulata in perioada 31 iulie – 1 septembrie i-a incurajat pe participanti sa iasa din convetional, sa viseze, sa fie deschisi la experiente noi si sa se bucure de senzatiile, trairile si oportunitatile neasteptate aduse de acesta, savurand responsabil Hendrick’s Gin. Fie ca au degustat Hendrick’s Gin pentru prima oara, fie ca il consuma in mod frecvent, participantii la campanie au avut sansa de a castiga zilnic premii inedite, constand in cate un gramofon modern: un dispozitiv excentric, ce imbina influentele unei perioade fascinante, secolul XIX, atunci cand muzica se asculta la gramofon cu tehnologia moderna. La finalul campaniei, castigatorii au fost premiati cu o calatorie cu balonul pentru doua persoane.

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Castigatorii marilor premii au experimentat senzatii unice si au petrecut momente speciale alaturi de o persoana draga, intr-un zbor cu “A Most Unusual Balloon” Hendrick’s, balonul cu aer cald adus special pentru ei din Croatia. Ridicarile cu balonul s-au desfasurat in cadrul unui eveniment cu participarea unui numar limitat de persoane, in Parcul Herastrau, in zona Roata Mare, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a contaminarii cu virusul SARS-COV2.

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Savureaza Hendrick’s Gin responsabil, atat in momente fericite, cat si in momente linistite, evadeaza din conventional si fa-ti cat mai multe amintiri.

Hendrick’s Gin este un produs distribuit de Alexandrion Group in Romania si este disponibil in prezent in reteaua de magazine The Iconic Estate si pe www.iconicdrinks.shop.

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Povestea Hendrick’s Gin

Povestea Hendrick’s Gin a inceput in 1999 in Scotia, acolo unde se afla distileria producatorului. Aromele unice, neobisnuite ale ginului Hendrick’s, cu note de trandafiri si castravete, sunt potentate de procesul de productie in care precizia si rabdarea au roluri esentiale. Distilat in doua distilatoare diferite, extrem de rare, create in 1860 si 1948, Hendrick’s este un gin atipic, creat prin mixarea minutioasa a 11 plante, din cele 4 colturi ale lumii. Combinatia armonioasa dintre cele doua distilatoare creeaza o bautura extrem de fina, cu arome de durata. Valoarea sa este data si de productia in cantitate limitata – doar 500 de litri intr-o singura transa – care permite un control mai bun al calitatii. 

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Evadeaza din conventional cu HENDRICK’S GIN

Despre William Grant & Sons

William Grant & Sons Holding Ltd. este o afacere de familie, o distilerie independenta cu sediul in Regatul Unit al Marii Britanii, fondata de catre William Grant in 1887. Astazi, compania este detinuta de a cincea generatie si produce unele dintre cele mai cunoscute branduri de whisky, printre care Glenfiddich sau The Balvenie, precum si alte branduri iconice de bauturi spirtoase precum Hendrick’s Gin, Sailor Jerry, Tullamore D.E.W. Irish Whiskey, Monkey Shoulder si Drambuie.

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider in productia si distributia de vinuri si bauturi spirtoase din Romania si singurul producator de single malt din tara. Grupul are o istorie de peste 200 de ani in industria de bauturi spirtoase locale, producand unele dintre cele mai puternice marci din Romania, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atat la nivel national, cat si international pentru calitatea si rafinamentul lor. Portofoliul de produse include bauturi traditionale romanesti si produse internationale. Alexandrion 5* si 7*, celebrul vinars Brancoveanu XO, VS si VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum si alte produse au asigurat Grupului pozitia de lider al pietei de bauturi spirtoase si traditionale din Romania. Incepand cu anul 2018, Grupul si-a extins activitatea, completandu-si portofoliul cu vinuri, linistite si spumante, produse de Crama The Iconic Estate.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *